Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Trump, din nou parodiat de Alec Baldwin: pe cine a sunat presedintele disperat sa scape de punerea sub acuzare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Trump, din nou parodiat de Alec Baldwin: pe cine a sunat presedintele disperat sa scape de punerea sub acuzare

Emisiunea Saturday Night Live a revenit la NBC, iar prima editie a fost una politica, in care prezentatorul Alec Baldwin l-a parodiat din nou pe liderul american Donald Trump, facand referire la punerea lui sub acuzare. continuă pe Adevărul

Alex Dima iubeste din nou. Cine este noua iubita! Reporterul PRO TV si-a refacut viata, dupa ce sotia i-a murit de cancer

Alex Dima pare sa fi trecut peste drama care i-a marcat viata pentru mult timp. Dupa ce sotia i-a murit de cancer si a trecut printr-o perioada foarte grea, jurnalistul de la Pro TV si-a refacut viata. Are o noua iubita si se bucura de fetita lui, care creste mare. Alex Dima a vorbit despre .

Rares Bogdan: Rovana Plumb, RESPINSA din nou la vot in Comisia JURI. Romania trebuie sa propuna un nou candidat pentru functia de comisar european

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan anunta ca Rovana Plumb a fost respinsa din nou la vot in Comisia JURI, astfel ca Romania trebuie sa propuna, cat mai rapid, un nou comisar european. Acelasi lucru este.

Ioana Ginghina, din nou mireasa dupa ce a divortat de Alexandru Papadopol. Ma marit a treia oara

Ioana Ginghina, din nou mireasa! Actrita a marturisit ca isi doreste sa imbrace rochia alba si pentru o a treia oara, desi a divortat de curand de Alexandru Papadopol. Cei doi au pus capat povestii de iubire la notar, in urma cu cateva luni. De atunci, fiecare dintre soti pare sa isi vada de propriul .

Rovana Plumb, respinsa din nou in Comisia Judiciara

Rovana Plumb a fost respinsa din nou in Comisia Judiciara. Stire in curs.

Adelina Pestritu, din nou mama. Vedeta a recunoscut ca Zenaida ar putea sa aiba un fratior

Adelina Pestritu a declarat in nenumarate randuri ca iubeste la nebunie copiii si ca vrea sa aiba o familie mare. Cu toate ca multi poate nu si-au imaginat-o pe Ade in rolul de mamica sau fiind o familista convinsa, a aratat tuturor ca aceasta a fost, este si va fi bucuria sa primordiala, iar ca .

VESTE BOMBA! Laura Cosoi, din nou insarcinata?! Vedeta a rupt tacerea despre planurile de viitor (GALERIE FOTO)

Laura Cosoi este pregatita sa devina din nou mamica! Vedeta se gandeste sa mai aduca pe lume inca un copil, acum ca fetita ei a implinit un an si merge la cresa.

Carmen Iohannis, o noua aparitie inedita la New York! A purtat o rochie prin care a iesit, din nou, in evidenta

Carmen Iohannis a lucrat de-a lungul timpului cu numerosi designeri, dar se pare ca s-a oprit la o persoana anume care ii este cel mai mult pe plac. Desi exista multi carcotasi care sustin ca vestimentatiile sotiei presedintelui Romaniei nu sunt in conformitatea cu statutul pe care il are si cu varsta, multi se bucura .

VIDEO Trump, despre ancheta declansata de democrati: Cea mai mare inselatorie din istorie. incearca sa ma opreasca pentru ca eu lupt pentru voi

Presedintele Donald Trump a sustinut sambata ca scandalul declansat de discutia sa telefonica cu omologul sau ucrainean, ce a dus la declansarea unei anchete in Camera Reprezentantilor, este cea mai mare inselatorie din istorie. Trump a lansat un nou atac la adresa democratilor care au demarat ancheta ce poate duce la demiterea presedintelui. Cititi si Casa Alba a restrictionat stenogramele convorbirilor lui Trump cu lideri straini.

Victor Rebengiuc, dezamagit de evolutia politicii romanesti: Observ sa PSD s-a revigorat, sunt din nou puternici. Asteptam motiunea. Sa vedem ce posibilitati avem

Actorul Victor Rebengiuc, unul dintre cei mai vocali contestatari ai PSD, spune ca partidul condus de Viorica Dancila s-a revigorat dupa europarlamentarele din luna mai. Rebengiuc da exemplu vizitele.

ADIO, MAESTRE! CARMEN HARRA a nimerit-o din nou

Carmen Harra este una dintre cele mai celebre prezicatoare din Romania. Eaa prevazut una dintre cele mai negre experientedin viata ei. VEZI IMAGINI iN GALERIA FOTO) iNMORMANTAREA celei mai.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )