Libnet.ro
UNICEF

17:01

Un film de Craciun de la Netflix, turnat in mai multe locuri din Romania, printre care Castelul Peles si Palatul Bragadiru VIDEO

Adevărul Adevărul,
Un film de Craciun de la Netflix, turnat in mai multe locuri din Romania, printre care Castelul Peles si Palatul Bragadiru VIDEO

Comedia romantica Un print de Craciun/A Christmas Prince, produsa de Netflix si aparuta recent pe platforma online, a fost filmata aproape integral in diferite locuri din Romania. continuă pe Adevărul

Doi constanteni au transformat mai multe apartamente din Buzau in bordeluri. Afacerea proxenetilor a durat cinci luni

Mai multe apartamente din Buzau au fost inchiriate de proxeneti din Cernavoda pentru a gazdui serviciile unor prostituate oferite clientilor din oras. Cinci luni a functionat afacerea necurata, pana cand a fost descoperita de politie. in acest caz au avut loc trei perchezitii in Fetesti si Drobeta Turnu Severin de unde au fost ridicate 40 de grame de bijuterii, peste 13. 000 de lei si alte bunuri.

De pe strada, in arest. Un barbat fara adapost a ajuns dupa gratii pentru mai multe furturi din garaje

Un tanar in varsta de 22 de ani isi va petrece sarbatorilor in arest, dupa ce oamenii legii l-au identificat ca fiind autorul mai multor furturi.

Mai multe semafoare sunt defecte in zona Piata Unirii din Capitala

Mai multe semafoare sunt defecte in zona Piata Unirii din Capitala, transmite Digi24. Potrivit sursei citate, traficul se desfasoara cu dificultate la aceasta ora.

Un brancardier a ucis mai multe persoane pentru a favoriza activitatea firmelor de pompe funebre

Politistii din Catania au arestat joi un brancardier banuit ca a ucis mai multe persoane aflate in ultima parte a vietii, in schimbul unor retributii, pentru a favoriza activitatea firmelor de pompe.

Start Up Nation 2017: Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte pentru antreprenori (oficial)

Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte antreprenorilor care s-au calificat la ajutoarele nerambursabile de la stat de maximum 200. 000 de lei prin parogramul Start Up Nation 2017, potrivit informatiilor oficiale comunicate, miercuri, de ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Statele Unite: Facebook si Microsoft au impiedicat mai multe atacuri cibernetice ale Coreii de Nord

Facebook si Microsoft au impiedicat, saptamana trecuta, mai multe atacuri cibernetice, informeaza un oficial al Casei Albe, dupa ce Statele Unite a acuzat public Phenianul pentru atac informatic din luna mai care a blocat activitatea unor spitale, banci si al unor companii, transmite Reuters.

Petre Daea a anuntat unde va sarbatori Craciunul: O sa fiu in cel mai frumos loc din lume...

Dupa un an in care a trecut de la statutul de politician anonimla cel de poate cel mai cunoscut ministru din Guvernul Romaniei, viral in mediul online pentru obsesia sa pentru oaie, a venit.

Iohannis a semnat mai multe decrete de legi

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretele de promulgare a mai multor legi, potrivit Precidency. ro.

Seagate va lansa hard-disk-uri care vor putea face mai multe lucruri in acelasi timp

Cresterea capacitatii este jumatate din solutie. Daca accesul rapid la date nu tine pasul, potentialul acestora este limitat.

Accident grav in Iasi: mai multe victime dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului

Grav accident aseara in apropiere de Iasi. Un sofer care se intorcea acasa de sarbatori tocmai din Italia a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si a izbit o masina care.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )