Libnet.ro
UNICEF

07:16

Pro TV a anuntat cine sunt actorii din primul serial thriller romanesc, Vlad

Adevărul Adevărul,
Pro TV a anuntat cine sunt actorii din primul serial thriller romanesc, Vlad

Pro TV a dezvaluit cine sunt protagonistii noului serial produs de postul de televiziune, productie care spune povestea contelui de Monte Cristo intr-o adaptare moderna. continuă pe Adevărul

Fotografii de colectie cu actorii din filmul inapoi in viitor. Dupa 28 de ani, sunt din nou impreuna!

Cine isi mai aminteste filmul inapoi in viitor, difuzat in anul 1985? Sau cea de-a doua si de-a treia parte, difuzate in 1989 si 1990? Ei bine, exista foarte multi fani care isi doreau sa ii vada di.

UEFA a anuntat fotbalistii nominalizati pentru CEL MAI FRUMOS GOL al anului. Cine sunt FAVORITII (VIDEO)

UEFA a anuntat, marti, lista nominalizatilor pentru titlul de cel mai frumos gol al anului in sezonul trecut al competitiilor europene. 11 jucatori si jucatoare au fost nominalizati pentru acest titlu, ei fiind.

Cine sunt vedetele feminine care vor participa la Te cunosc de undeva FOTO

Noul sezon Te cunosc de undeva va avea premiera in aceasta toamna, iar reprezentantii postului Antena 1 au anuntat cine sunt vedetele feminine care vor participa in show-ul transformarilor ajuns la cea de-a 13-a editie.

Cine sunt cei doi protestatari retinuti pentru ultraj si tulburarea ordinii publice

Cei doi protestatari retinuti sub acuzatiile de ultraj si tulburarea linistii publice, Ionut Liviu Cojoaca si Claudiu Dobre Mihai, urmeaza sa ajunga, duminica dupa-amiaza, in fata magistratilor Judecatoriei Sectorului 1 din Capitala cu propunerea de arestare preventiva, informeaza Mediafax.

Cine sunt cei doi barbati retinuti pentru ultraj si tulburarea ordinii publice, la mitigul de vineri din Piata Victoriei

Cei doi barbati retinuti sub acuzatiile de ultraj si tulburarea linistii publice, Ionut Liviu Cojoaca si Claudiu Dobre Mihai, urmeaza sa ajunga, duminica dupa-amiaza, in fata magistratilor Judecatoriei Sectorului 1 din Capitala cu propunerea de arestare preventiva, informeaza Mediafax.

UPDATE Cine sunt cei doi barbati retinuti pentru ultraj si tulburarea ordinii publice, la mitigul de vineri din Piata Victoriei / Ei au fost arestati pentru 30 de zile

Cei doi barbati retinuti sub acuzatiile de ultraj si tulburarea linistii publice, Ionut Liviu Cojoaca si Claudiu Dobre Mihai, urmeaza sa ajunga, duminica dupa-amiaza, in fata magistratilor Judecatoriei Sectorului 1 din Capitala cu propunerea de arestare preventiva, informeaza Mediafax. UPDATE: Instanta a dispus arestarea pentru 30 de zile a celor doi. Procurorii si politistii cer sprijin pentru identificarea unuia dintre agresorii jandarmilor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )