Libnet.ro
UNICEF

20:45

Angajatii Radio Romania vor protesta fata de eliminarea taxei radio-tv

Adevărul Adevărul,
Angajatii Radio Romania vor protesta fata de eliminarea taxei radio-tv

Angajatii Radio Romania au anuntat ca vor oragniza un protest impotriva propunerii de eliminare a taxei radio-tv, care se afla pe agenda Parlamentului. continuă pe Adevărul

TVR nu vrea eliminarea taxei TV: S-ar crea premisele unei puternice dependente fata de factorii politici

Televiziunea Romana a transmis intr-un comunicat ca se opune propunerii legislative privind eliminarea unor taxe, intre care si taxa radio-tv, argumentand ca finantarea televiziunii publice in principal din fonduri de la bugetul de stat ar afecta misiunea publica a institutiei si ar crea premisele unei dependente puternice fata de factorii politici.

Conducerea Radio Romania se opune eliminarii taxei radio-TV: Se stie de cand lumea ca cine plateste muzica o si comanda

Consiliul de Administratie CA) al Societatii Romane de Radiodifuziune SRR) a transmis, miercuri, ca se opune adoptarii propunerii legislative de eliminare a taxei radio-tv, argumentand ca trecerea finantarii la bugetul de stat ar transforma postul public de radio intr-un post guvernamental, SRR pierzandu-si autonomia si independenta, precum si credibilitatea in exercitarea misiunii sale publice.

Cinci caini de avalansa din Romania vor face demonstratii la cel mai important congres mondial de salvare montana

In perioada 19-23 octombrie, in statiunea Borovets din Bulgaria are loc Congresul International de Salvare Montana, cel mai mare eveniment de acest gen care se organizeaza pe plan mondial. Romania, ca membra de mai bine de doua deceni in acest comitet, participa si anul acesta, prin Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani, la prestigiosul eveniment care i-a acordat, in premiera, o zi intreaga pentru demonstratii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )