Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kate Middleton, superba la gala BAFTA 2018, dar criticata pentru faptul ca nu s-a alaturat miscarii Times Up. Ce rochie a purtat ducesa FOTO

Adevărul Adevărul,
Kate Middleton, superba la gala BAFTA 2018, dar criticata pentru faptul ca nu s-a alaturat miscarii Times Up. Ce rochie a purtat ducesa FOTO

Gala premiilor BAFTA 2018 a avut loc la Royal Albert Hall din Londra si a fost marcata de campaniile Times Up si MeToo prin care starurile lupta impotriva abuzurilor sexuale. Majoritatea doamnelor au purtat rochii negre in semn de protest, insa nu si ducesa Kate Middleton 36 de ani), care nu s-a putut alatura miscarii din cauza unei reguli a Casei Regale britanice. continuă pe Adevărul

Printul William si Kate Middleton, aparitia serii la BAFTA Awards 2018

La fel ca si anul trecut, pe covorul rosu al BAFTA Awards 2018, Oscarurile industriei britanice de film, si-au facut aparitia si Printul William si Kate Middleton. Iata cum au atras toate privirile.

Kate Middleton nu s-a alaturat miscarii Times Up si a ales o rochie verde la gala premiilor BAFTA

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a mers la gala premiilor BAFTA imbracata intr-o rochie verde, aceasta nealaturandu-se miscarii Times Up. Ducesa de Cambridge a sosit la gala insotita de print.

Protest pe covorul rosu la premiile BAFTA 2018

Mai multe activiste au protestat pe covorul rosu la premiile BAFTA 2018. imbracate cu tricouri pe care era imprimat mesajul Times Up Theresa, femeile au vrut sa-si arate nemultumirea fata de un proiect.

Premiile BAFTA 2018: Cine sunt marii castigatori din acest an. Gala, marcata de campaniile Times Up si MeToo

Cea de-a 71-a gala a premiilor BAFTA British Academy of Film and Television Arts) a avut loc pentru al doilea an consecutiv la Royal Albert Hall din Londra, si a fost marcata de campaniile Times Up si MeToo.

Premiile BAFTA 2018: Cine sunt marii castigatori. Gala, marcata de campaniile Times Up si MeToo

Cea de-a 71-a gala a premiilor BAFTA British Academy of Film and Television Arts) a avut loc pentru al doilea an consecutiv la Royal Albert Hall din Londra si a fost marcata de campaniile Times Up si MeToo.

PREMIILE BAFTA 2018, lista castigatorilor. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri a luat cele mai multe premii

Editia cu numarul 71 a ceremoniei de decernare a Premiilor BAFTA a avut loc duminica incepand cu ora locala 21:00 19:00, ora Romaniei). Premiile BAFTA sunt oferite anual pentru realizari deosebite in.

Premiile BAFTA 2018: Three Billboards outside Ebbing, Missouri, marele castigator al galei

Lungmetrajul Three Billboards outside Ebbing, Missouri, de Martin McDonagh, a fost marele castigator al galei premiilor BAFTA care a avut loc, duminica seara, la Londra. Pelicula a primit cinci trofee, intre care la categoriile cel mai bun film, cel mai bun scenariu si cea mai buna actrita.

Premiile care ne pregatesc pentru Oscar 2018: cine a castigat la BAFTA

Mai sunt doua saptamani pana cand vom afla castigatorii celei de-a 90-a editie a Premiilor Oscar. Pana atunci, bucura-te de lungmetrajele care au cerit Premiile BAFTA 2018. Premiile BAFTA 2018 si-au ales castigatorii in acest weekend. Aprecierile si distinctiile primite de aceste ecranizari spun multe despre ceea ce s-ar putea intampla la Premiile Oscar 2018.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )