Libnet.ro
UNICEF

07:15

Sindicalistii din Agerpres se pregatesc de greva dupa ce le-au fost taiate salariile

Adevărul Adevărul,
Sindicalistii din Agerpres se pregatesc de greva dupa ce le-au fost taiate salariile

Sindicalistii din agentia de presa Agerpres se pregatesc sa intre in greva in semn de protest fata de taierile bugetare. Ca urmare a restrictiilor finanaciare aplicate de Guvernul Dancila, jurnalistii vor primi salariile diminuate cu 15%. continuă pe Adevărul

Sindicalistii din Agerpres se pregatesc de greva ca urmare a diminuarilor salariale

Biroul Executiv National al Sindicatului Roman al Jurnalistilor MediaSind a decis convocarea Adunarii Generale in sesiune extraordinara, in data de 11 iulie 2019, pentru a analiza oportunitatea declansarii unor actiuni greviste in Agentia Nationala de Presa AGERPRES, se arata intr-un comunicat de presa al MediaSind.

Sindicalistii din Agerpres se pregatesc de GREVA ca urmare a neplatii sporului pentru conditii vatamatoare de munca

Sindicalistii AgentieiNationala de Presa - AGERPRESse pregatesc de greva ca urmare a diminuarilor salariale din cauza neplatii sporului pentru conditii vatamatoare de munca. Biroul Executiv.

Sindicalistii din sanatate ameninta cu greva generala daca Ministerul Sanatatii introduce indicatori de performanta pentru plata salariilor

Reprezentantii Solidaritatea Sanitara, una dintre cele mai mari federatii sindicale din sistemul sanitar, anunta demararea unui program de proteste surpriza, ce pot culmina cu greva generala. Ei sunt nemultumiti de intentia Ministerului Sanatatii de a introduce indicatori de performanta pentru plata salariilor. De cealalta parte, ministrul Sanatatii a dat asigurari, intr-o declaratie pentru HotNews. ro, ca salariile din spitale nu vor scadea.

Sindicalistii din sanatate anunta proteste pentru guvernanti

Federatia Solidaritatea Sanitara, care reuneste majoritatea sindicatelor din domeniul sanatatii, a decis declansarea unui program de actiuni de protest.

Sindicalistii din sanatate anunta proteste cu surprize pentru guvernanti

Federatia Solidaritatea Sanitara, care reuneste majoritatea sindicatelor din domeniul sanatatii,.

Ce au declarat parintii adoptivi ai Sorinei din Baia de Arama, dupa audieri. Oamenii sunt resemnati

Parchetul General a facut o cerere, in cadrul zilei de luni, pentru a putea interzice parintilor adoptivi plecarea din Romania alaturi de Sorina. Acest lucru se va intampla pana la administrarea probelor din dosarele penale care sunt deja deschise. Ce au declarat parintii adoptivi ai micutei la audieri? Audieri: Ce au declarat parintii Sorinei? Cuplul .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )