Libnet.ro
UNICEF

16:45

Nunta regala, transmisa in direct de televiziunile din Romania. Ce programe speciale au pregatit TVR, ProTV si Antena 1

Adevărul Adevărul,
Nunta regala, transmisa in direct de televiziunile din Romania. Ce programe speciale au pregatit TVR, ProTV si Antena 1

Milioane de telespectatori din intreaga lume vor urmari sambata, 19 mai, nunta regala dintre printul Harry al Marii Britanii si actrita americana Meghan Markle. Cel mai asteptat eveniment al anului va fi difuzat in direct si de televiziunile din Romania. continuă pe Adevărul

Nunta regala. Care va fi titlul nobiliar primit de Meghan Markle dupa nunta cu printul Harry

Nunta anului, intre printul Harry si actrita Meghan Markle a intrat pe ultima suta de metri a pregatirilor. incepand de sambata actrita Meghan Meghan va purta titlul de Altet.

Nunta regala 2018. Meghan Markle a vorbit despre tatal sau. Anuntul facut cu doua zile inaintea marelui eveniment

Meghan Markle anunta oficial ca tatal sau nu va participa sambata la nunta sa cu printul Harry si nu o va conduce la altar. intr-o declaratie publica, viitoarea sotie a printului Harry a.

NUNTA REGALA. Englezii abia asteapta sa aiba o noua ducesa. Cu cine s-a intalnit Maria Coman

Englezii abia asteapta sa aiba o noua ducesa. Pregatirile pentru nunta dintre Printul Harry si Meghan Markle au intrat in linie dreapta. Maria Coman este la Windsor, acolo unde l-a.

Cum se pregatesc englezii pentru nunta regala - Galerie FOTO

Windsor se pregateste sa primeasca, in ziua nuntii regale, 100. 000 de turisti, de trei ori mai multi decat populatia locala. Unele strazi sunt deja blocate in vederea repetitiilor pentru.

Uluitor, la NUNTA REGALA: Ce le cere POLITIA oamenilor!

Nunta regala a anului se anunta plina de surprize. Nu mai departe de vineri, forta de politie care raspunde de securitate in ziua marelui eveniment le-a cerut oamenilor din public sa nu arunce cu confeti,.

De ce nu va participa tatal lui Meghan Markle la Nunta Regala

Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle, a anuntat ca nu va participa la nunta fiicei sale cu printul Harry, de pe 19 mai. Motivele sunt problemele sale de sanatate, dar si scandalul iscat din cauza fotografiilor tip paparazzi aranjate.

Meghan Markle a oferit clarificari in controversa privind participarea tatalui sau la nunta regala

Actrita americana Meghan Markle a oferit prima declaratie dupa numeroasele articole defavorabile despre familia sa, confirmand ca tatal ei nu va participa la nunta regala.

Motivele pentru care tatal lui Meghan Markle nu va participa la nunta regala

Tatal lui Meghan Markle, Thomas Markle, a declarat ca nu va participa la nunta regala si ca nu-si va conduce fiica la altar in urma controversei despre fotografiile sale realizate de paparazzi, relateaza TMZ.

Schimbari organizationale pentru sediul din Romania

ESky Group, compania care detine eSky Travel Search pe piata din Romania, anunta decizia Carlei Boangiu, country manager, de a-si continua cariera profesionala alaturi de o alta companie, dupa aproape 9 ani de colaborare cu eSky. Activitatea biroului din Romania va fi supervizata mai departe de catre Marius Turbatu, global expansion director, care va prelua si statutul de reprezentant legal al companiei, informeaza comunicatul de presa remis catre redactie.

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Barbatul are 101 ani

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Vorbim despre un cioban din Valea Jiului care are 101 ani si a decis intr-un final sa se retraga din activitate. Baciul Stefan Gros este un personaj.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )