Libnet.ro
UNICEF

16:00

O jurnalista de la TVR Iasi, agresata la mitingul PSD: Clipul s-a oprit pentru ca m-au luat la bataie sustinatorii lui Dragnea

Adevărul Adevărul,
O jurnalista de la TVR Iasi, agresata la mitingul PSD: Clipul s-a oprit pentru ca m-au luat la bataie sustinatorii lui Dragnea

O jurnalista de la TVR Iasi a fost agresata de unul dintre simpatizantii prezenti la mitingul organizat de PSD la Iasi. continuă pe Adevărul

VIDEO O jurnalista a fost agresata de simpatizantii PSD de la Iasi - Ziarul de Iasi

O jurnalista a fost agresata de sustinatorii PSD la mitingul din Iasi. Roxana Costas, de la TVR, a povestit ca a fost lovita cu o pancarta in cap in timp ce filma. Ea a publicat imaginile pe pagina de Facebook.

Proteste anti-putere la mitingul PSD de la Iasi. Cine vrea bataie in strada la mitingul PSD

Un protest este anuntat la Iasi, pentru joi, 9 mai, in aceeasi zi in care are loc mitingul PSD. Liviu Dragnea ii transmite un mesaj de forta presedintelui Klaus Iohannis. Presdintele PSD ameninta.

DRAGNEA, DESPRE MITINGUL PSD DE LA IASI: Daca asa vor sa se joace in campanie, asa o sa jucam

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca daca se vor organiza contramanifestatii la mitingul PSD de la Iasi din 9 mai, si social-democratii vor lasa oamenii care sunt nervosi sa protesteze in aceeasi zi in care are loc mitingul PNL.

FOTO Cum a ramas centrul Iasului dupa mitingul PSD. Echipele de salubritate au strans dupa participanti

Mai multe echipe ale Salubris, firma de salubritate din Iasi, au actionat in seara de joi, 9 mai, in centrul Iasului, acolo unde a avut loc mitingul PSD, dar si o contramanifestatie impotriva acestui partid.

Mobilizare si in spitale pentru mitingul PSD. Cum se apara edilul acuzat ca iitrimite pe medici la actiunea electorala

Edilul unei comune din Neamt a fost reclamat de un medic ca ii forteaza pe angajatii spitalului din localitate sa participe la mitingul PSD de la Iasi programat intr-o zi lucratoare.

Incidente intre sustinatorii si contestatarii PSD, la mitingul de la Iasi (VIDEO)

Mitingul PSD de la Iasi este presarat cu incidente intre manifestantii pro si contra formatiunii politice. Incidente intre sustinatorii si contestatarii PSD, la mitingul de la Iasi Protestatarii.

Mesajul unui barbat care a montat scena pentru mitingul PSD de la Iasi

In aprilie, Liviu Dragnea a fost primit in Moldova cu proteste de la care PSD-istii au incercat sa distraga atentia cu o fanfara, pentru a acoperi huiduielile. Pentru mitingul de pe 9 mai, social-demicratii au stabilit ca perimetrul din zona in care va fi montata scena sa fie delimitat cu garduri metalice. insa primele ostilitati au aparut inca de la montarea scenei.

VIDEO Iasi: Aproximativ 6.000 de persoane au luat parte la marsul de protest desfasurat dupa mitingul PSD

Aproximativ 6. 000 de persoane s-au strans joi seara in Piata Unirii din Iasi, la scurt timp dupa ce participantii la mitingul regional al PSD au parasit zona, scrie Agerpres.

Zeci de mii de oameni, asteptati la mitingul PSD de la Iasi

PSD organizeaza, joi, la Iasi, un miting de amploare, unde sunt asteptati peste 40. 000 de oameni. Este vorba despre cel de-al doilea mare miting electoral al social-democratilor, organizat in vederea alegerilor.

Doua asociatii civice ii cer lui Liviu Dragnea sa anuleze mitingul PSD de la Iasi: Organizat de Ziua Europei si de Ziua Independentei Romaniei, aduce prejudicii imaginii Iasului si Moldovei

Asociatia Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei si Asociatia impreuna pentru A8 ii cer, printr-o scrisoare deschisa, presedintelui PSD, Liviu Dragnea, anularea mitingului de partid organizat pe 9 mai la Iasi, argumentand ca acesta se suprapune cu ziua Europei si a Independentei Romaniei, iar un asemenea eveniment politic aduce prejudicii imaginii Iasului si Moldovei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )