Libnet.ro
UNICEF

09:30

Membru CNA, autosesizare privind Sinteza Zilei cu Liviu Dragnea: Afirmatiile liderului PSD amintesc de anul 1990. Moderatorul nu a intervenit

Adevărul Adevărul,
Membru CNA, autosesizare privind Sinteza Zilei cu Liviu Dragnea: Afirmatiile liderului PSD amintesc de anul 1990. Moderatorul nu a intervenit

Dorina Rusu, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), s-a autosesizat cu privire la afirmatiile mincinoase, acuzatiile si amenintarile facute de Liviu Dragnea in emisiunea Sinteza zilei, fara ca moderatorul Mihai Gadea sa intervina, fapt ce incalca legislatia audiovizualului. continuă pe Adevărul

Membru CNA, autosesizare n legatura cu afirmatiile mincinoase si amenintarile aduse de Dragnea ntr-o emisiune Antena 3

Dorina Rusu, membru al Consiliului National al Audiovizualului, s-a sesizat in legatura cu afirmatiile mincinoase si amenintarile aduse de Liviu Dragnea procurorilor si presedintelui Romaniei, duminica, intr-o emisiune a postului Antena 3, potrivit news. ro.

CSM cere verificari privind declaratiile lui Liviu Dragnea vizandu-i pe procurori

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a cerut Inspectiei Judiciare sa faca verificari cu privire la afirmatiile liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru a stabili daca a fost afectata independenta sistemului judiciar.

Un membru CNA cere analizarea mai multor posturi TV, dupa sesizarea facuta de un alt membru in legatura cu declaratiile liderului PSD la Antena 3

Dupa ce Dorina Rusu, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), s-a autosesizat cu privire la acuzatiile si amenintarile facute de Liviu Dragnea in emisiunea Sinteza zilei, un alt membru CNA, Monica Gubernat, a reactionat in sedinta publica de astazi, scrie Pagina de Media.

Mihai Sora ii da o PALMA lui Liviu Dragnea, dupa fanteziile liderului PSD privind deratizarea: Jesuissobolan

Scriitorul si filozoful Mihai Sora reactioneaza dupa declaratiile din ultima vreme ale liderului PSD, Liviu Dragnea, despre sobolani. Ultima astfel de iesire a avut loc chiar in timpul mitingului de.

Teorie-soc, la Sinteza zilei. Mesajul secret transmis de Kovesi la receptia de la Ambasada Marii Britanii

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, la Sinteza zilei ca, prin prezenta sa la receptia data de Ambasada Marii Britanii pentru a marca Ziua Reginei Elisabeta a II-a si Ziua Nationala a Regatului Unit, Laura.

Sinteza zilei. De ce au mers cei de la Rezist pe Arena Nationala. Imagini-soc

Mihai Gadea a comentat, luni, la Sinteza zilei, momentul in care Gabriela Firea a fost huiduita pe Arena Nationala, in timp ce a urcat pe scena alaturi de Simona Halep. Vreau sa va rog sa fiti atenti l.

Sinteza zilei. Imagini noi de la mitingul PSD cu cei care au incitat la violenta in strada

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei noi imagini de la mitingul PSD de sambata si modul in care indivizi bine organizati au incercat sa incite la violenta. Langa 430. 000 de romani, care prot.

Olguta Vasilescu stie ce solutie se va da in dosarul lui Liviu Dragnea: Sa tarasti un politician de anvergura liderului partidului de guvernamant intr-un proces penibil... nu e normal

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a spus, marti seara, ca este convinsa ca liderul PDL, Liviu Dragnea, va fi achitat in dosarul DGASPC, in care este acuzat de fapte de coruptie, alaturi de fosta lui.

Unul dintre cei mai importanti oameni din PSD anunta ce sentinta va primi Liviu Dragnea in dosarul de la Instanta Suprema

Social-democrata Lia Olguta Vasilescu, ministru al Muncii, se declara convinsa ca Liviu Dragnea va primi o solutie de achitare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Eu sunt absolut.

Florin Iordache il contrazice pe Liviu Dragnea: Ce spune despre adoptarea Codurilor penale

Deputatul PSD Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei, il contrazice pe liderul PSD Liviu Dragnea in privinta codurilor penale. Iordache a anuntat marti ca acestea vor fi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,273 seconds )