Libnet.ro
UNICEF

10:30

Netflix Romania loveste din nou: cum ironizeaza condamnarea lui Dragnea

Adevărul Adevărul,
Netflix Romania loveste din nou: cum ironizeaza condamnarea lui Dragnea

Administratorii paginii de Facebook Netflix Romania ironizeaza intr-o maniera creativa condamnarea fostului lider PSD Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Spice Girls, din nou impreuna pe scena! Reactii mixte printre fani!

Spice Girls sunt din nou impreuna pe scena dupa o perioada indelungata! Reactiile fanilor dupa primul spectacol din turneul de reuniune sunt insa mixte! Iata despre ce este vorba! .

Prima reactie din varful PSD dupa condamnarea lui Dragnea. Ce urmeaza pentru partid

Presedintele grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, a declarat luni, pentru STIRIPESURSE. RO, dupa condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a liderului formatiunii, ca din punct de vedere.

Raportul pe cererea DNA in cazul Tariceanu, amanat din nou la Senat

Biroul permanent al Senatului a acordat, marti, un nou termen de doua saptamani Comisiei juridice pentru intocmirea unui raport la solicitarea DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul presedintelui Camerei superioare, Calin Popescu-Tariceanu, scrie Agerpres.

Sindicatele jurnalistilor solicita, din nou, demiterea directorului SRTV

Sindicatul Roman al Jurnalistilor MediaSind, impreuna cu filiala sa din Societatea Romana de Televiziune - MediaSind TVR - reitereaza solicitarea facuta Parlamentului in data de 12 februarie 2019 privind demiterea de urgenta a presedintelui - director general al SRTV, Doina Gradea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2623 seconds )