Libnet.ro
UNICEF

22:30

Prima reactie a lui Guta in fata criticilor primite pentru maneaua pro-PSD

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a lui Guta in fata criticilor primite pentru maneaua pro-PSD

Nicolae Guta 51 de ani) a avut o prima reactie dupa criticile starnite de maneaua dedicata PSD in care cantaretul ii indeamna pe romani sa stampileze trandafirii la alegerile europarlamentare din 26 mai. continuă pe Adevărul

Prima reactie din PSD, dupa maneaua dedicata de Guta. Stefanescu: Mie chiar imi place / O parte din presa securistoida hastagista penelista iohannista a luat foc cu indignare / Au urlat de invidie

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu l-a felicitat, duminica, pe Facebook, pe Nicolae Guta pentru piesa Victorie PSD, lansata in timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Acesta spune ca o parte din presa securistoida hastagista penelista iohannista a luat foc cu indignare si au urlat de invidie.

Reactia lui Nicolae Guta, dupa valul de critici pentru maneaua dedicata PSD

Nicolae Guta a avut o prima reactie dupa ce a fost criticat dur de fani pentru maneaua dedicata celui mai tare partid din Romania - PSD, prin care indeamna romanii sa voteze Liviu Dragnea si PSD.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in finala de la Madrid

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va juca la Madrid cu trofeul pe masa dupa o victorie entuziasmanta obtinuta impotriva Belindei Bencic.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )