Libnet.ro
UNICEF

07:30

Forta a fost cu Vocea Romaniei: Noul film din franciza Razboiul stelelor a avut parte de o promovare inedita la Pro TV

Adevărul Adevărul,
Forta a fost cu Vocea Romaniei: Noul film din franciza Razboiul stelelor a avut parte de o promovare inedita la Pro TV

Distribuitorul in Romania al noului film din franciza Star Wars/ Razboiul stelelor a ales o modalitate inedita de a promova mult asteptata premiera, in cadrul show-ului Vocea Romaniei. Si pentru ca emisiunea de la Pro TV conduce in topul celor mai urmarite productii de divertisment, costul unui astfel de moment publicitar a fost unul ridicat, scrie Paginademedia. ro. continuă pe Adevărul

Vocea Romaniei, lider de audienta: cati romani s-au uitat la Pro TV

Vocea Romaniei a dominat din nou topul audientelor din seara de vineri, devansand show-ul X Factor. Show-ul de la Pro TV a fost lider de audienta pe toate target-urile de public.

Bursa de Valori: O noua Vocea Romaniei va aparea din ianuarie

Bursa de Valori Bucuresti BVB) va lansa in ianuarie un show TV al carui scop va fi promovarea educatiei financiare in randul populatiei. Emisiunea-concurs va fi organizata in parteneriat cu mai multe institutii.

Cine sunt finalistii de la Vocea Romaniei. in premiera, un antrenor nu va avea niciun concurent in ultimul act

Finalisti Vocea Romaniei. Telespectatorii Pro TV au ales finalistii celui de-al saselea sezon al show-ului Vocea Romaniei. Astfel, patru dintre concurenti sunt doar la un pas de ravnitul trofeu si premiul cel mare, in valoare de 100. 000 de euro. Editia a fost una plina de surprize, deciziile publicului fiind, in unele cazuri,neasteptate.

Tudor Chirila si Vama au declarat pierduta tara, la Vocea Romaniei: piesa-manifest care a trezit si a emotionat mii de oameni VIDEO

Finalistii Vocea Romaniei au fost alesi intr-o editie marcata de momente inedite, insa unul dintre cele mai apreciate a fost cel oferit de Tudor Chirila, care, alaturi de trupa Vama, a interpretat piesa-manifest Declar pierduta tara.

Cine sunt finalistii de la Vocea Romaniei LIVE TEXT

Finalisti Vocea Romaniei. Vocea Romaniei isi alege in aceasta seara finalistii, in etapa duelurilor incrucisate. Cei opt semifinalisti vor incerca sa convinga telespectatorii ca merita sa faca inca un pas catre ravnitul trofeu si premiul cel mare, in valoare de 100. 000 de euro. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului si pentru a afla numele celor patru finalisti.

Cine merge in finala Vocea Romaniei?

In aceasta seara are loc semifinala concursului Vocea Romaniei. Opt concurenti, impartiti in patru echipe, se lupta sa se califice in marea finala. Cine credeti ca va reusit? .

Cine sunt finalistii show-ului Vocea Romaniei

Michel Kotcha, Tobi Ibitoye, Cristina Balan si Tomi Weissbuch sunt finalistii din acest an ai show-ului Vocea Romaniei.

VIDEO O timisoreanca este in marea finala a concursului Vocea Romaniei

Cristina Balan, fosta solista a trupei Impact din Timisoara, a patruns in finala showului Vocea Romaniei, de la ProTV.

Finalistii Vocea Romaniei sunt alesi in aceasta seara LIVE TEXT

Vocea Romaniei isi alege in aceasta seara finalistii, in etapa duelurilor incrucisate. Cei opt semifinalisti vor incerca sa convinga telespectatorii ca merita sa faca inca un pas catre ravnitul trofeu si premiul cel mare, in valoare de 100. 000 de euro. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului si pentru a afla numele celor patru finalisti.

Cristina Balan,ex-Impact si concurenta la Vocea Romaniei, aparata de sot: Nu a venit cu gandul sa castige, ci pentru expunere

Cristina Balan, fosta membra a trupei Impact, a ales sa participe la Vocea Romaniei pentru a reveni in atentia publicului si nu pentru a castiga competitia, dupa cum a marturisit sotul acesteia, compozitorul Gabriel Balan, care este totodata si managerul trupei ABCD, din care tanara face parte in prezent.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2769 seconds )