Libnet.ro
UNICEF

15:30

TVR a castigat, in apel, un proces de 25 de milioane de lei cu fosta Splendid Media

Adevărul Adevărul,
TVR a castigat, in apel, un proces de 25 de milioane de lei cu fosta Splendid Media

Televiziunea Romana a obtinut o solutie favorabila pentru recuperarea unor creante in valoare de aproximativ 25 de milioane de lei de la One Digital Store SRL, fosta Splendid Media, care a vandut in trecut spatiul publicitar al televiziunii publice. continuă pe Adevărul

Investitii de circa 8 milioane lei la Statia de Epurare Chisinau

Din iunie anul curent, namolul de la Statia de Epurare Chisinau nu va mai fi deshidratat in saci geotube. Doua centrifuge instalate vor prelucra namolul in timp mai redus, iar gazul produs vor permite reducerea in jumatate a consumului de energie electrica al Statiei de Epurare.

FOTO O primarie din Romania acceseaza fonduri europene de peste 23 de milioane de lei pentru amenajarea a trei hectare de spatii verzi

O primarie din Romania are in program realizarea a trei noi proiecte privind amenajarea de zone verzi, de peste trei hectare. Acestea vor fi realizate cu fonduri europene de circa 23 milioane lei.

IGPR: Amenzi de peste 2,4 milioane lei, aplicate de politisti in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore, politistii au intervenit la aproape 3. 000 de evenimente, majoritatea sesizate prin serviciul 112. Au constatat peste 800 de infractiuni si au aplicat peste 7. 700 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 2. 000 de lei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )