Libnet.ro
UNICEF

13:45

Patru dintre cele mai aclamate trupe internationale ajung la Garana Jazz Festival, editia cu numarul XX

Hotnews Hotnews,
 Patru dintre cele mai aclamate trupe internationale ajung la Garana Jazz Festival, editia cu numarul XX

Yuri Honing Acoustic Quartet, Enrico Rava, Kari Ikonen Trio si Magnus Ostrom Band completeaza lineup-ul Garana Jazz Festival XX, ce va avea loc intre 7 si 11 iulie in varful muntilor Semenic din Caras-Severin. 80 de artisti, 22 de trupe, 3 scene si 5 zile de concerte contureaza editia aniversara a celui mai important festival de jazz open-air din Europa Centrala si de Est. continuă pe Hotnews

Patru dintre cele mai aclamate trupe internationale ajung la Garana Jazz Festival, editia cu numarul XX

Yuri Honing Acoustic Quartet, Enrico Rava, Kari Ikonen Trio si Magnus ostrom Band completeaza lineup-ul Garana Jazz Festival , editia a XX-a, ce va avea loc intre 7 si 11 iulie in varful muntilor Semenic din Caras-Severin.

Unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale Regelui Mihai! Prin ce a trecut cand avea numai 16 ani

La 16 ani si 7 luni, in martie 1938, Regele Mihai ar fi omorat intr-un accident de masina un biciclist, conform insemnarilor Cenzurii din acea vreme. Evenimentul a fost radiat apoi din biografia regala!Site-ul.

Neymar ataca Hollywood-ul. Brazilianul Barcelonei s-a cuplat cu una dintre cele mai frumoase tinere actrite din America

Brazilianul Neymar, unul dintre starurile Barcelonei, este recunoscut pentru afinitate pe care o are pentru femeile celebre si frumoase.

Cele mai frumoase si cele mai neinspirate coafuri de la Oscar 2016, potrivit hairstylistului Cristi Pascu: una dintre castigatoare, pe lista neagra FOTO

Vestimentatia impecabila, accesorizarea tinutelor si coafurile vedetelor au contribuit la obtinerea unei infatisari spectaculoase pe covorul rosu de la Oscar. in unele cazuri, insa, alegerile nu au fost printre cele mai inspirate. Hairstylistul roman Cristi Pascu si-a ales favoritele din acest an, insa se declara extrem de dezamagit tocmai de una dintre marile castigatoare.

GALERIE FOTO Cele mai importante momente din viata Regelui Mihai I

Regele Mihai este un simbol, unicul supravietuitor dintre sefii de stat europeni din Al Doilea Razboi Mondial, care a lasat in urma sa in imagini o intreaga istorie. Regele Mihai a anuntat miercuri ca este grav bolnav si ca se retrage din viata publica Hotnews. ro va prezinta in continuare o galerie foto in care sunt prezentate cele mai importante momente din viata Regelui.

Femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, adorata de Giorgio Armani

Daniela Aciu, femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, este adorata de Giorgio Armani. Cariera modelului roman este in plina ascensiune, dovada fiind numarul mare de prezentari de moda din ultima perioada. Cele mai importante case de moda s-au batut pentru ca romanca sa defileze pe podium. Armani, Roberto Cavalli, Ermano Scervino si Zuhair Murda sunt doar cateva dintre marile nume pentru care a prezentat Daniela.

Cele mai scumpe 10 orase din lume: locurile cu cele mai mari chirii pentru locuinte si birouri

Un index ce masoara costul chiriilor atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru birouri, ne dezvaluie care sunt cele mai scumpe orase din lume.

Cele mai frumoase machiaje de la gala premiilor Oscar

Pe langa rochiile spectaculoase, de mii sau chiar zeci de mii de dolari, actritele stiu ca machiajul este extrem de important. Un look prea natural sau unul mult prea sofisticat pot duce la un esec total. Cei mai buni make-up artisti de la Hollywood studiaza fizionomiile actritelor cu mult timp inainte iar machiajul este intotdeauna in armonie cu rochia si coafura. Cele mai frumoase machiaje de la gala premiilor Oscar sunt, anul acesta, cele care respecta principiul less is more.

Londra a devenit orasul cu cele mai multe posturi de inalta calificare dupa ce a devansat New-Yorkul

Londra a devansat New Yorkul, devenind capitala soft power a lumii, prin faptul ca a generat cele mai multe locuri de munca de inalta calificare si a dovedit mai multa diversificare internationala decat oricare alt oras mare din lume,.

Francezii vand masinile cu cele mai mici emisii de CO2 in UE. Cum sta Dacia si cum sunt pozitionate marcile germane

Peugeot si Citroen vand in UE masinile cu cele mai reduse emisii de CO2, in timp ce marcile germane premium sunt la polul opus, insa au adus tot mai multe modele ecologice, arata datele JATO pentru 23 de piete. In 2015 Dacia s-a clasat pe locul 12 in randul marcilor de volum ca nivel de emisii de CO2, in timp ce, la capitolul tari, emisiile medii ale masinilor noi vandute in Romania au scazut cu 3%, in linie cu media europeana.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )