Libnet.ro
UNICEF

01:05

Greatest Hits al trupei Queen, cel mai bine vandut album din toate timpurile in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Greatest Hits al trupei Queen, cel mai bine vandut album din toate timpurile in Marea Britanie

Materialul discografic Greatest Hits 1981) al trupei Queen este cel mai bine vandut album din toate timpurile in Marea Britanie, potrivit unui clasament realizat de Official Charts Company, pentru a marca a 60-a aniversare a sa, informeaza site-ul nme. com, citat de News. ro. continuă pe Adevărul

Hyundai Tucson: test drive cu noul SUV al sud-coreenilor. Ar putea fi cel mai bun Hyundai construit vreodata

Hyundai a adus pe piata la finalul anului trecut cea de-a treia generatie a SUV-ului compact Tucson, model pe care il consider cel mai bun produs al sud-coreenilor, pentru ca a fost bine gandit si asamblat. Noul Tucson se apropie de modele premium,.

Ingenius Hub, cel mai nou accelerator pentru start-up-uri din Bucuresti. Cum arata si ce iti propune

Un hub care se diferentiaza prin faptul ca mizeaza pe consultanta oferita in atragerea de fonduri europene si o echipa de traineri care are timp pentru mentorat. Acestea ar fi cele doua avantaje ale Ingenius Hub, cel mai nou hub si accelerator pentru.

Huawei P9 lite e promovat drept cel mai bun smartphone mid-range

Huawei P8 lite s-a bucurat, anul trecut, de un succes rasunator, atat in Romania, cat si la nivel global. Chinezii incearca sa copieze succesul cu Huawei P9 lite, fratele mai mic al varfului de gama Huawei P9. Astfel, compania promoveaza modelul Huawei P9 lite drept cel mai bun smartphone pe segmentul mid-range. E pe buna [].

Cel mai scump RCA din ultimii 25 de ani! Soferul de Logan a ajuns sa plateasca minimum 1.050 de lei pentru asigurarea oblgatorie

Un sofer de 34 de ani care conduce, in Bucuresti, o Dacia Logan de 1,6 litri trebuie sa plateasca minimum 1. 050 de lei pentru asigurarea oblgatorie, acesta fiind cel mai mare nivel de prima perceput.

Cel mai scump RCA din ultimii 25 de ani! Soferul de Logan a ajuns sa plateasca minimum 1.050 de lei pentru asigurarea obligatorie

Un sofer de 34 de ani care conduce, in Bucuresti, o Dacia Logan de 1,6 litri trebuie sa plateasca minimum 1. 050 de lei pentru asigurarea oblgatorie, acesta fiind cel mai mare nivel de prima perceput.

Sectorul energetic, cel mai puternic afectat de coruptie

Sectorul energetic este cel in care conspiratia intre interesele straine si schemele infractionale ale cercurile de afaceri din Bulgaria se observa cel mai mult, a declarat ieri presedintele bulgar Rosen Plevneliev, potrivit Novinite, citat de surse din presa.

Cel mai pariat meci de la Euro 2016 a fost Romania - Albania

Cel mai pariat meci din cadrul Campionatului European 2016 a fost Romania - Albania, dupa cum ne-a spus Dan Ghita, presedintele ROMBET, care a precizat: incasarile inregistrate intr-o zi cu meciuri din grupele Euro reprezinta circa 80% din totalul incasarilor dintr-o zi de sambata de martie, de pilda, cand avem meciuri din cel putin cinci-sase campionate interesante.

Simona Halep dupa calificarea in sferturi la Wimbledon: Sunt aproape de cel mai inalt nivel al meu

Calificata intre cele mai bune opt jucatoare de la Wimbledon, Simona Halep a declarat dupa victoria obtinuta in fata lui Madison Keys ca traverseaza o perioada foarte buna si ca este aproape de cel mai inalt nivel al jocului sau.

Baiat de 14 ani, impuscat mortal in cel mai sigur poligon de tir din lume

Un baiat de 14 ani a fost ucis de tatal sau, care l-a impuscat din greseala in ceea ce este supranumit cel mai sigur poligon de tir din lume. William Brumby era in poligonul din.

Scrisoare cutremuratoare catre Madalina Manole de la cel mai mare fan ai ei

Cel mai mare fan si prieten al Madalinei Manole a postat o scrisoare catre idolul sau, in asteptarea zilei de 14 iulie, cand artista s-a nascut si a disparut dintre noi. Daniel Gheorghe, din Medgi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )