Libnet.ro
UNICEF

18:45

Amenzile date de CNA in 2018: ce posturi au primit cele mai mari sanctiuni

Adevărul Adevărul,
Amenzile date de CNA in 2018: ce posturi au primit cele mai mari sanctiuni

In anul 2018, Consiliul National al Audiovizualului CNA) a aplicat posturilor de radio si televiziune amenzi in valoare de 1,6 milioane de lei, echivalentul a 350. 000 de euro, dupa cum reiese din raportul financiar consultat de Paginademedia. ro. continuă pe Adevărul

Stelian Ion: Desi nu e tont ca Dancila, ticalos ca Dragnea sau bisnitar ca Valcov, Teodorovici e unul dintre cele mai toxice personaje ale guvernarii

Deputatul USR, Stelian Ion, l-a atacat sambata pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, catalogandul drept unul dintre cele mai toxice personaje ale acestei guvernari. Acesta s-a referit la afirmatiile lui Teodorovici, potrivit carora se impun masuri la nivel european pentru a stopa exodul creierelor.

Stelian Ion (USR), despre pozitia lui Teodorvici privind exodul de creiere: Desi nu pare bezmetic ca Daea, e unul dintre cele mai toxice personaje

Deputatul USR Stelian Ion critica dur iesirea ministrului Finantelor Eugen Teodorovici potrivit careia se impun masuri, la nivel european, pentru a combate exodul creierelor. Reprezentantul Opozitiei spune ca Teodorovici se dovedeste a fi unul dintre cele mai toxice personaje din guvern.

DIETA. Carmen Bruma si cele mai sanatoase trucuri care ajuta la slabit

Carmen Bruma a prezentat pe blogul sau personal cele mai sanatoase trucuri care ajuta la slabit. Recunosc ca nu-mi plac solutiile rapide si nu cred in ele atunci cand vine vorba despre.

Cele mai stupide razboaie din istoria omenirii. Conflictul izbucnit pe teritoriul Romaniei din cauza unui cazan de tuica

Razboiaele sunt cele mai serioase si sangeroase aspecte din istoria umanitatii. De-a lungul timpului au existat conflicte atat de stupide, incat in ciuda pierderii de vieti omenesti putini se pot abtine sa nu schiteze macar un zambet. Sunt razboaie pornite de la motive incredibile, precum porci, caini sau un cazan cu tuica gasit intamplator.

Razvan Marin, dupa transferul la Ajax Amsterdam: Astazi a fost unul dintre cele mai fericite momente din viata mea

Razvan Marin a declarat, joi, ca este foarte fericit pentru transferul la Ajax Amsterdam, mijlocasul roman precizand ca negocierile erau incheiate de mai mult de o luna. Jucatorul in varsta de 22 de ani a fost cumparat de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro si va juca pentru lancieri din sezonul viitor. Astazi a fost unul dintre cele mai fericite momente din viata mea, a spus Marin.

12 cele mai importante companii din China participa la Forumul de Afaceri de la Chisinau

12 cele mai importante companii din China si 100 de companii autohtone participa la Forumul de Afaceri de la Chisinau, in perioada 2-4 aprilie, avand posibilitatea sa interactioneze direct cu investitori de talie mondiala. in cadrul evenimentului a fost prezentata oferta investitionala a Moldovei si facilitatile de care pot beneficia potentialii investitori chinezi, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al Ministerului Economiei.

Analisti: Cele mai probabile scenarii sunt fie alegeri anticipate, fie o coalitie PDM-PSRM

Cele mai probabile scenarii de evolutie a lucrurilor in Parlament sunt fie alegeri anticipate, fie o coalitie formata din Partidul Democrat si Partidul Socialistilor. Totodata, in cazul unei coalitii de acest fel, nu se stie care dintre formatiuni este gata sa faca cedari, considera comentatorii politici, transmite IPN.

Made in China - cele mai multe produse periculoase din UE

Mai mult de jumatate dintre produsele periculoase depistate in 2018 in Uniunea Europeana proveneau din China, potrivit unui raport publicat, vineri, de Comisia Europeana. Jucariile, masinile si hainele erau principalele categorii de produse periculoase depistate in UE, mai arata raportul, care cuprinde si date despre Romania.

PETRE DAEA: Tehnologia Israelului privind irigatiile este una dintre cele mai dezvoltate din lume

Petre Daea, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, l-a primit in cursul zilei de ieri, la sediul institutiei pe E. David Saranga, Ambasadorul Statului Israel.

Pe ce dam banii. Care sunt cele mai costisitoare cheltuieli are romanilor

De la un an la celalalt, veniturile cresc, insa odata cu cresterea lor, cheltuielile sunt din ce in ce mai costisitoare. O familie areun buget cu aproape o treime mai mare fata de acum doi ani si alege.

ştiri din Showbiz

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )