Libnet.ro
UNICEF

16:31

Care sunt cele mai ascultate matinale de la radio: Kiss FM si Radio ZU domina audientele in Bucuresti si in tara

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai ascultate matinale de la radio: Kiss FM si Radio ZU domina audientele in Bucuresti si in tara

Razi cu Sergiu si Andrei si Morning ZU si-au disputat primele locuri in topul audientelor inregistrate de matinalele de la radio, potrivit ultimul val de masurare care a acoperit perioada august-decembrie 2017. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai murdare locuri din casa? Sigur nu le stiti pe toate

Sunt locuri din casa care sunt cele mai murdare si care trebuie curatate des si cu mare atentie pentru ca pot fi un adevarat pericol pentru sanatate. Potrivit Societatii pentru Microbiologie Generala.

In ce croaziere vor calatori romanii in 2018? Care sunt cele mai cautate

Turistii romani sunt din ce in ce mai atrasi de croaziere. Cele mai dorite croaziere sunt cele in Marea Mediterana, Tarile Nordice Fiorduri) si Baltice cu Sankt Petersburg, insa in ultimele sase a exista o cerere ridicata pentru croaziere in Insulele.

Firmele din afara UE sunt cele mai speriate de GDPR (regulament de protectia datelor)

Cu mai putin de patru luni inainte de intrarea in vigoare, pe 25 mai 2018, a noului Regulament General de Protectie a Datelor GDPR), doar 33% dintre firme declara ca au in derulare un plan de aliniere la noua legislatie, arata un studiu EY. Cele mai ingrijorate se arata cele din afara spatiului UE, o parte dintre acestea fiind si ele obligate sa adopte noul regulament.

Simona Halep a recunoscut! Care sunt cele trei decizii care i-au schimbat viata: A fost poate cel mai mai important lucru pe care l-am facut ca sa pot sa ajung atat de sus

Simona Halep a vorbit despre cele trei decizii importante pe care le-a luat de-a lungul vietii si care i-au schimbat viata radical. intr-un interviu acordat Andreei Esca, Simona Halep a recunoscut ca.

Reduceri eMAG laptopuri. Cele mai bune preturi la modele de ultima generatie

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi.

Cele mai romantice parfumuri. Idei perfecte pentru Valentines Day.

De-a lungul ultimului secol au fost lansate parfumuri care au devenit best-sellere si un reper de eleganta. Iata care sunt considerate cele mai romantice, idei perfecte pentru pentru cadourile de Valentines Day.

Cele mai importante lucruri pe care un sofer fara experienta trebuie sa le inteleaga

Soferii fara experienta sunt mult mai expusi greselilor, indiferent ca ne referim la situatiile cu care se intalnesc pe drum, sau la modul in care percep autoturismul ca bun.

Top 10 cele mai distractive, prietenoase si accesibile orase din lume in 2018 FOTO

Un nou sondaj realizat pe 15. 000 de persoane din 32 de mari orase din intreaga lume arata care dintre acestea promit cele mai bune experiente pentru vacantele pe care le planuiti in 2018.

Care au fost cele mai bune reclame de la Super Bowl 2018

In fiecare an, finala Super Bowl nu este doar cea mai mare competitie de fotbal american, ci si apogeul publicitatii. Cu peste 100 de milioane de telespectatori americani, brandurile se intrec in a difuza reclame, care devin de la an la an mai scumpe.

44 de apeluri la Salvamont in ultimele 24 de ore. Cele mai multe, in Lupeni si Brasov

Salvamontistii au primit 44 de apeluri de urgenta in ultimele 24 de ore, cele mai multe fiind pentru.

ştiri din Showbiz

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )