Libnet.ro
UNICEF

07:46

Cele mai difuzate piese romanesti la radio in luna ianuarie VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cele mai difuzate piese romanesti la radio in luna ianuarie VIDEO

In prima luna din an, piesele unor artisti ca Lidia Buble, Feli Vanotek, Irina Rimes si Carlas Dreams s-au bucurat ce de cele mai multe difuzari la radiourile din Romania. continuă pe Adevărul

Cele mai vulnerabile piese auto si accesorii din sezonul rece

Planuiesti o calatorie cu masina in timpul sezonului rece? Mai mult ca sigur iti doresti ca totul sa fie in perfecta ordine, astfel incat sa nu fii pus in nicio situatie neplacuta.

Sute de angajatori, verificati de ITM in luna ianuarie. Amenzile pentru munca la negru depasesc 350.000 de lei

Inspectoratul Teritorial de MuncaITM) Ialomita a desfasurat, in luna ianuarie actiuni de control la un numar de 132 angajatori, 29 dintre acestia fiind sanctionati cu amenzi de peste 350. 000 de lei.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR), scrie News. ro. Consiliul de Administratie al BNR a crescut, miercuri, rata dobanzii de politica monetara de la 2% la 2,25% pe an.

Firmele din afara UE sunt cele mai speriate de GDPR (regulament de protectia datelor)

Cu mai putin de patru luni inainte de intrarea in vigoare, pe 25 mai 2018, a noului Regulament General de Protectie a Datelor GDPR), doar 33% dintre firme declara ca au in derulare un plan de aliniere la noua legislatie, arata un studiu EY. Cele mai ingrijorate se arata cele din afara spatiului UE, o parte dintre acestea fiind si ele obligate sa adopte noul regulament.

Vesti bune pentru toti calatorii. Blue Air lanseaza o ruta noua spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara

Compania aeriana romaneasca Blue Air lanseaza o ruta noua, spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara. Incepand cu 16 iunie, pasagerii Blue Air vor putea zbura de pe Aeroportul International Otopeni spre Palma de.

Blue Air lanseaza o ruta noua spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara

Compania aeriana romaneasca Blue Air lanseaza o ruta noua, spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara. Incepand cu 16 iunie, pasagerii Blue Air vor putea zbura de pe Aeroportul International Otopeni spre Palma de Mallorca.

Cele mai periculoase combinatii de medicamente si alimente

Cand vine vorba despre dieta si medicamente, combinatia medicamente-alimente gresita poate duce la dezastru. Iata cele mai periculoase combinatii. Lactatele si antibioticele - Unele antibiotice.

STUDIU Cuplurile din Romania, cele mai dornice sa puna banii la comun

Cuplurile din Romania sunt cele mai dornice sa puna banii la comun, 76% din acestea gestionand impreuna finantele, in timp ce media europeana se situeaza la 53%. Totodata,c mai mare numar de persoane fara economii se afla in Romania.

Generatia fulgi de nea, tinerii hipersensibili, vesnic nemultumiti si ofensati de cele mai banale lucruri

Tinerii din ziua de azi sunt hipersensibili si se simt ofensati de cele mai banale lucruri. Nascuta in anii 80, 90 si 2000, generatia Yse distinge prin narcisism si prin dezvoltarea unui puternic cult al.

Domeniile in care firmele au facut cele mai multe angajari, anul trecut

In 2017, s-au inregistrat cu 12% mai multi angajati in companiile private si bonusuri medii in crestere cu 11%, comparativ cu anul precedent, sustine o companie de resurse umane. Iata care sunt domeniile in care fimele au facut cele mai multe angajari.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,327 seconds )