Libnet.ro
UNICEF

08:30

Smiley a avut cea mai difuzata piesa pe radio in 2018: de cate mii de ori s-a auzit

Adevărul Adevărul,
Smiley a avut cea mai difuzata piesa pe radio in 2018: de cate mii de ori s-a auzit

Conform topului anual integrat cu cifrele oficiale de audienta publicate de Asociatia Romana de Audienta ARA), una dintre piesele lansate de Smiley a fost cea mai difuzata de posturile de radio in 2018. continuă pe Adevărul

Cea mai mare greseala din istoria stiintei. Nu au fost armele sau bombele, insa de la ea au pornit razboaie si genocide

Stiinta a fost si este o sursa de inspiratie si de intelegere, a ridicat valul ignorantei si superstitiei, a fost un catalizator pentru schimbarea sociala si cresterea economica si a salvat multe vieti. Cu toate acestea istoria ne arata ca stiinta a fost o binecuvantare mixta. Unele descoperiri au facut mai mult rau decat bine [] .

A murit cea mai batrana femeie din Ucraina! Era romanca si calugarita

Schimonaha Ioana de la manastirea de maici in cinstea icoanei Maicii Domnului de pe Athos din regiunea Jitomir, recunoscuta drept cea mai batrana femeie din Ucraina, s-a stins din viata joi, 24 ianuarie,.

Cum arata cea mai SCUMPA casa cumparata VREODATA in SUA: Are 24.000 de metri patrati si este scaldata in LUX

Un miliardar din Statele Unite a cumparat un apartament pentru suma de 238 de milioane de dolari, aceasta fiind cea mai scumpa casa achizitionata vreodata in aceasta tara. Cumparatorul este Kenneth.

Cum arata cea mai SCUMPA casa cumparata VREODATA in SUA: Are 24.000 de metri patrati si este scaldata in LUX

Un miliardar din Statele Unite a cumparat un apartament pentru suma de 238 de milioane de dolari, aceasta fiind cea mai scumpa casa achizitionata vreodata in aceasta tara. Cumparatorul este Kenneth.

Cea mai mare plaja artificiala din Romania va fi construita in Capitala. Locul in care va fi amenajata

Cea mai mare plaja artificiala din Romania va fi construita in Capitala. Va fi amenajata pe Lacul Morii, unde va fi dezvoltata si zona de promenada. Investitia presupune, printre altele, construirea unor.

Messalina, cea mai desfranata imparateasa. intreaga Roma cunostea viata depravata de la casa imperiala, in afara de neghiobul de Claudius

Messalina, sotia imparatului Claudius, a fost considerata cea mai desfranata imparateasa romana. Aceasta a planuit sa se casatoreasca cu unul dintre amanti si sa-i ia in acest fel coroana sotului sau.

Dragoste si catuse: Cea mai frumoasa POLITISTA a fost parasita de iubit, dupa o relatie de 10 ani. Motivul despartirii este INCREDIBIL... (FOTO)

Are 700. 000 de fani pe Instagram si este considerata cea mai frumoasa politista din Germania. Succesul mediatic insa nu i-a adus si noroc in dragoste. Adrienne Koleszar a anuntat ca este singura, dupa ce a p.

FOTO Cea mai veche cula din Romania, inchisa din cauza unor neintelegeri. Reactia presedintelui CJ Valcea

Incepand cu 1 ianuarie 2019, cea mai veche cula n. r. - in Oltenia, in trecut, casa fortificata a unui boier) din Romania, Cula Greceanu din judetul Valcea, a fost inchisa. in timp ce proprietarii sustin ca nu s-a platit chiria, iar autoritatile nu fac nimic pentru a o cumpara, seful administratiei judetene declara ca este vorba despre o cladire in litigiu si ca se vor gasi bani pentru a redeschide cula circuitului turistic si muzeal.

Simona Halep, la ntoarcerea n tara: Nu am nici cea mai mica idee cnd voi reveni pe locul 1 si nici nu ma gndesc la asta

Simona Halep a revenit, miercuri, in Romania dupa turneul de la Australian Open, unde a fost eliminata de Serena Williams in faza optimilor de finala. incepand de luni, romanca nu va mai ocupa prima pozitie in clasamentul mondial: Nu am nici cea mai mica idee si nici nu ma gandesc la acest lucru, a raspuns Halep, intrebata cand va reveni pe locul 1 WTA.

Simona Halep, prima reactie dupa ce a pierdut locul I WTA: Nu am nici cea mai mica idee cand voi reveni

Simona Halep, care va ajunge dupa Australian Open cel putin pe locul 3 WTA, a declarat, miercuri, la sosirea in tara, ca nu vrea sa se gandesca la revenirea pe locul I WTA. Nu am nici cea mai mica idee.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )