Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cine este mecanicul auto cu voce de aur trimis direct in semifinale de Florin Calinescu: Un om pentru care viata a fost nedreapta VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine este mecanicul auto cu voce de aur trimis direct in semifinale de Florin Calinescu: Un om pentru care viata a fost nedreapta VIDEO

Vineri seara, la Romanii au talent, Florin Calinescu a dat primul sau Golden Buzz din acest sezon concurentului Radu Palanita, in varsta de 40 de ani. continuă pe Adevărul

Cine este fosta iubita a lui Ianis Hagi si de ce s-au despartit. Cristina l-ar fi tradat pe fiul regelui

Anul trecut, fiul legendarului Gica Hagi, pe nume Ianis Hagi, s-a despartit de iubita sa, care este portar de handbal si nepoata lui Silviu Lung, fost portar al Craiovei si al echipei nationale. Cine este fosta iubita a lui Ianis Hagi si de ce s-au despartit La un moment dat, anul trecut, Ianis Hagi si .

Cine este Elena Rybakina, adversara Simonei Halep din finala turneului de la Dubai. Este un real pericol pentru romanca

Simona Halep a facut precizari despre calificarea in finala turneului de la Dubai, dupa ce a avut parte de o victorie zdrobitoare in fata americancei Jennifer Brady. Mai mult decat atat, sportiva romanca a spus ca a facut cel mai bun meci al saptamaniii, comentand si finala cu Elena Rybakina. Cine este Elena Rybakina, adversara .

Cine este femeia care l-a infruntat pe Vladimir Putin in Sankt Petersburg. Ce s-a intamplat apoi

O femeie nu a mai suportat modul in care isi traieste viata in tara sa natala si l-a confruntat chiar pe presedinte. Aceasta s-a plans de conditiile grele in care este nevoita sa traiasca. Cine este si ce s-a intamplat dupa ce l-a abordat pe Vladimir Putin? Cine este femeia care l-a confruntat pe Vladimir .

Cine este romanul care a fost ucis in atentatul din Germania. Au fost date primele informatii

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, referitor la informatia potrivit careia un roman s-ar afla printre victimeleatacului armat din Hanau, Germania, ca pana la acest moment au fost identificate sase victime din cele noua, nefiind niciun cetatean roman. Cine este romanul care a fost ucis in atentatul din Germania Un roman, mai multi cetateni turci, .

Cine este, de fapt, Mohammad Murad, cel mai important om din juriul Imperiul Leilor

Pro Tv difuzeaza o noua emisiune adresata celor care vor sa se lanseze in lumea afacerilor: Imperiul Leilor! Imperiul Leilor Investeste in tine!Din 12 februarie, ora 20. 30, la PRO TV. Cine este cel mai important om din Imperiul Leilor de la Pro Tv Mohammad Murad Tinerii antreprenori care doresc sa vada cum ideea .

Cine este omul cheie al lui Putin care a ramas pe dinafara: cum a transformat Rusia

Dupa cateva decenii de a activa cu aceeasi echipa de subalterni, Vladimir Putin se pare ca a inceput sa-i trieze. Din acest motiv, in urma cu mai putin de 24 de ore, unul dintre consilierii de la Moscova a fost demis. Existau de mult timp speculatii sau zvonuri financiare legate de destinul lui Vladislav Surkov, .

Cine este romanul ucis in dublul atac din Germania (VIDEO)

Romanul mort in atacul armat din Hanau este un tanar de 23 de ani, din localitatea Singureni, judetul Giurgiu. Barbatul, pe nume Villi Viorel Paun, plecase in strainatate sa isi faca o viata mai buna.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )