Libnet.ro
UNICEF

20:15

Filmarile la Insula Iubirii, oprite din cauza starii de urgenta. Radu Valcan: Momentan suntem in izolare

Adevărul Adevărul,
Filmarile la Insula Iubirii, oprite din cauza starii de urgenta. Radu Valcan: Momentan suntem in izolare

Radu Valcan si echipa de filmare de la Insula Iubirii s-au intors din Republica Dominicana, dupa ce acolo unde urma sa fie filmat sezonul sase al reality show-ului de la Antena 1 s-a declarat stare de urgenta din cauza coronavirusului. continuă pe Adevărul

DIN CAUZA STARII DE URGENTA, Producatorii de energie regenerabila solicita modificarea procedurilor

Organizatia Patronala a Producatorilor de Energie din Surse Regenerabile din Romania PATRES) sustine ca proiectele pot fi puse in aplicare de catre beneficiarii Programului Casa Verde cu mare dificultate in contextul situatiei de urgenta decretata de presedintele Klaus Iohannis pentru combaterea raspandirii pandemiei Covid 19.

Ce se intampla cu Insula Iubirii, dupa ce s-au oprit brusc filmarile. Republica Dominicana, in stare de urgenta

Filmarile la Insula Iubirii, show care are ca destinatie Republica Dominicana, s-au oprit brusc din cauza pandemiei, tara din Caraibe declarand stare de urgenta. Ce se intampla cu Insula Iubirii dupa ce filmarile s-au oprit brusc, Republica Dominicana declarand stare de urgenta Filmarile pentru show-ul Insula Iubirii, de la Antena 1, au fost sistate din .

Ce se intampla la Insula Iubirii. Concurentii nu au mai patit asa ceva niciodata

Concurentii din cadrul emisiunii Insula Iubirii sunt in asteptare. Astfel incat incearca sa gaseasca cate ceva de facut departe de casa, unii chiar sa se pregateasca pentru a face noi victime. Ce se intampla la Insula Iubirii Mult asteptata emisiune, Insula Iubirii, si-a oprit filmarile chiar la debut. Totul din cauza epidemiei cu noul virus.

Radu Valcan, cea mai trista veste dupa filmarile pentru Insula Iubirii. A anuntat-o deja pe Adela Popescu

Radu Valcan si echipa de filmare de la Insula Iubirii au ajuns in Republica Dominicana, la inceputul lunii martie, pentru a filma sezonul sase al reality show-ului de la Antena 1. Astazi, 23 martie, toti revin acasa, insa, in contextul crizei sanitare, s-au petrecut unele lucruri neprevazute de staff inainte de a apasa butonul REC.

PSD cere aplicarea unor scutiri de la plata chiriei, pe perioada starii de urgenta din cauza COVID-19 (proiect de lege)

PSD vrea scutirea de la plata chiriei a operatorilor economici si a profesionistilor a caror activitate a fost intrerupta din cauza pandemiei de coronavirus. in acest sens, social-democratii au depus, marti, la.

Trenuri suspendate din cauza ordonantei militare. Comunicat oficial de la CFR Calatori

CFR a facut un anunt in legatura cu suspendarea trenurilor, cu privire la limitarea raspandirii noului virus. Acest lucru se datoreaza si faptului ca de astazi a intrat in vigoare ordonanta militara. Trenuri suspendate din cauza ordonantei militare Deoarece ordonanta militara cu numarul 3, a intrat in vigoare, CFR anunta suspendarea temporara a circulatiei. Calatoriile .

Andreea Balan si George Burcea s-au despartit din cauza banilor? Ce spun apropiatii celor doi

Andreea Balan a facut un vlog la care a raspuns intrebarilor fanilor din ultima vreme, cu privire la divortul de George Burcea, spunand, in mare, ce s-a intamplat intre ei. Andreea Balan si George Burcea s-au despartit din cauza banilor? Chiar si asa, Andreea Balan a evitat sa spuna cu subiect si predicat ce s-a .

Mioara Roman si fiicele ei, probleme cu legea, din cauza mostenirii. Miza este enorma

Din cauza unei institutii care a pus ochii pe un imobil de milioane, mostenit de cele trei, Catinca, Oana si Mioara Roman au probleme cu legea. Iata ce se intampla. Potrivit spynews. ro, Mioara Roman si fiicele sale sunt citate intr-un proces deschis de Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, institutie care incearca sa recupereze .

Alte 969 de decese in Italia din cauza infectiei cu coronavirus. Bilantul a trecut de 8.200

Alte 969 de decese din cauza infectiei cu coronavirus au fost inregistrate in Italia in doar 24 de ore.

Alte 969 de decese in Italia din cauza infectiei cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 9.134

Alte 969 de decese din cauza infectiei cu coronavirus au fost inregistrate in Italia in doar 24 de ore.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )