Libnet.ro
UNICEF

23:30

Fiul lui Stefan Banica, protagonist in noul videoclip al artistului: Povestea piesei e inspirata dintr-o intamplare realape care am trait-o in adolescenta VIDEO

Adevărul Adevărul,
Fiul lui Stefan Banica, protagonist in noul videoclip al artistului: Povestea piesei e inspirata dintr-o intamplare realape care am trait-o in adolescenta VIDEO

Stefan Banica 51 de ani) a lansat videoclipul piesei Pana la cer, in care protagonist este fiul sau, Radu Stefan 16 ani). continuă pe Adevărul

I se spunea Razbunatorul! Ce i-a facut Stefan Banica jr fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas toate fara cuvinte!

Stefan Banica Jr. a castigat procesul pe care i l-a intentat Camelia Constantinescu, fosta sa iubita. Ea voia o pensie alimentara mai mare pentru fiul lor, pe motiv ca acesta a crescut, are acum 14 ani,.

Da, totul e adevarat! Ce s-a intamplat acasa la Stefan Banica Jr: Am pierdut...

Perioada sarbatorilor de iarna este una foarte speciala pentru Stefan Banica, si chiar daca are multe concerte el incearca de fieare data sa fie acasa de Craciun. Desigur ca acest lucru nu vine fara.

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si apoi... Acesta e intregul ADEVAR: Gestul SOCANT facut de Stefan Banica Jr!

Stefan Banica si-a serbat recent implinirea a 51 de ani, ocazie cu care a tinut o petrecere de pomina! REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT ARTISTELE DIN MUZICA POPULARA ROMANEASCA CE AU POZAT GOALE! FOTO.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2227 seconds )