Libnet.ro
UNICEF

00:07

Motivul pentru care Radu Banciu renunta la emisiunea de la B1 TV: Nu pot lupta impotriva nedreptatilor VIDEO

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care Radu Banciu renunta la emisiunea de la B1 TV: Nu pot lupta impotriva nedreptatilor VIDEO

Realizatorul TV Radu Banciu 49 de ani) a explicat care este motivul pentru care emisiunea Lumea lui Banciu, de la B1 TV, se va incheia in curand. continuă pe Adevărul

Radu Banciu renunta la emisiunea de la B1 TV: Este decizia mea si nu poate sa fie schimbata de nimeni VIDEO

Realizatorul TV Radu Banciu 49 de ani) a anuntat ca emisiunea Lumea lui Banciu, de la B1 TV, se va incheia in curand, iar decizia ii apartine in totalitate.

Archie, fiul lui Meghan Markle si al Printului Harry, botezat pe 6 iulie. Motivul pentru care regina va lipsi

Primul copil al cuplului ducilor de Sussex va urma sa fie botezat pe 6 iulie. Din pacate, Regina nu a putea fi prezenta. Care este motivul? De ce va lipsi Regina de la botezul fiului ducilor de Sussex? Primul copil al cuplului format din Meghan Markle si Printul Harry va fi botezat sambata, 6 iulie.

Cine era actorul Marian Radulescu de la Teatrul Excelsior. Motivul pentru care s-a sinucis

Teatrul romanesc a tras cortina pentru ultima oara pentru Marian Radulescu. Teatrul Excelsior, cel in care a activat, a transmis condoleante familiei actorului. Primele informatii sustin ca artistul s-a sinucis. Actorul Marian Radulescu s-a sinucis? Actorul de la Excelsior, Marian Radulescu, s-a stins din viata in cursul zilei de sambata, 6 iulie. Potrivit unor informatii .

Un barbat din Neamt si-a dat foc in fata copiilor sai. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Suparat ca a fost parasit de iubita, barbatul in varsta de 46 de ani si-a dat foc, sub privirile socate ale celor 4 copii ai sai. Fetita cea mare a strigat disperata dupa ajutor. Barbatul a fost.

RADU BANCIU explica de ce vrea sa renunte la emisiune: in Romania nu se poate face jurnalism. Nu putem lupta impotriva nedreptatiilor CNA (VIDEO)

Radu Banciu a anuntat ca vrea sa renunte la emisiunea noctura de revista presei, Lumea lui Banciu, de la B1 TV. Realizatorul tv a explicat, duminica seara, ca motivele sunt legate de cenzura impusa de.

Emisiunea lui Radu Banciu de la B1 TV iese din grila. Cine a luat aceasta decizie: Sa n-o mai lungim!

Emisiunea moderata de Radu Banciu iese din grila B1 TV, dupa mai bine de 8 ani. Moderatorul ofera o serie de declaratii in privinta deciziei in cauza. Emisiunea lui Radu Banciu, scoasa din grila B1 TV Radu Banciu, moderatorul emisiunii Lumea lui Banciu, a declarat ca toata calatoria in TV se va incheia in curand, .

Radu Banciu: Doamna Dancila este un fel de coana Leana vaduva. Este un specimen cum politica romaneasca n-a mai avut (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca noii lideri ai PSD, Viorica Dancila si Eugen Teodorovici, s-au aflat la sfarsitul saptamanii la Sulina, unde au.

Motivul pentru care mama lui Florin Pastrama a plans la nunta fiului: I-am spus lui Brigitte

Weekendul care abia s-a incheiat a marcat un eveniment important pentru fanii emisiunii Ferma. Un nou inceput de la Pro TV: Brigitte si Florin Pastrama s-au casatorit.

Decizia uimitoare pe care a luat-o PRO TV cu privire la serialul Las Fierbinti. Ce se intampla in aceasta vara

Pro TV a luat o decizie surprinzatoare in aceasta vara. Postul de televiziue a reluat doua sezoane din serialul Las Fierbinti, care au facut audiente bune la prima difuzare. De aceasta data, cifrele nu au mai fost la fel de bune ca prima data. Probabil acest lucru se explica prin faptul ca oamenii au preferat .

Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului a.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )