Libnet.ro
UNICEF

07:00

Concertul lui Snoop Dogg, din 29 august, din Capitala, a fost anulat. Cand a fost reprogramat show-ul

Adevărul Adevărul,
Concertul lui Snoop Dogg, din 29 august, din Capitala, a fost anulat. Cand a fost reprogramat show-ul

Evenimentul Dj Snoopadelic pe care Snoop Dogg il avea programat pentru 29 august, la Arenele Romane din Bucuresti, a fost anulat din motive independente de organizatori, insa rapperul va reveni cu un concert aniversar. continuă pe Adevărul

Concertul lui Snoop Dogg a fost anulat. Cand a fost reprogramat show-ul

Evenimentul Dj Snoopadelic pe care Snoop Dogg il avea programat pentru 29 august, la Arenele Romane din Bucuresti, a fost anulat din motive independente de organizatori, insa rapperul va reveni cu un concert aniversar.

Vesti PROASTE pentru fanii Snoop Dogg! Concertul din Bucuresti se amana...

Concertul din Bucuresti a lui Snoop Dogg se amana pentru anul viitor. Organizatorii au anuntat ca evenimentul Dj Snoopadelic va fi inlocuit cu un Concert Aniversar Live 100% - 25 de ani Snoop Dogg,.

Vesti PROASTE pentru fanii Snoop Dogg! Concertul din Bucuresti se amana...

Concertul din Bucuresti a lui Snoop Dogg se amana pentru anul viitor. Organizatorii au anuntat ca evenimentul Dj Snoopadelic va fi inlocuit cu un Concert Aniversar Live 100% - 25 de ani Snoop Dogg,.

Adevarul continuaseria romanelor Fracurile Negre. Din 29 august, trei noi titluri.

Adevarul continua seria romanelor Fracurile Negre. O organizatie criminala specializata in jafuri, comploturi si crime, reuseste de fiecare data sa induca in eroare justitia oferindu-i un tap ispasitor, o manevra care constituie modalitatea de lucru a Fracurilor Negre.

Actiune disciplinara pentru procurorul militar care a deschis ancheta in cazul violentelor din 10 august

Inspectia Judiciara a anuntat, luni, ca s-a inceput o actiune disciplinara fata de procurorul militar Ciprian Parlog, cel care a demarat ancheta referitoare la modul de interventie a jandarmilor in timpul protestului din 10 august.

Inspectia Judiciara a declansat actiunea disciplinara mpotriva procurorului care a fost la protestul din 10 august, pentru un articol scris la nceputul anului/ El acuza presiunea politica asupra magistratilor

Inspectia Judiciara anunta luni ca a exercitat actiunea disciplinara fata de procurorul militar Ciprian Parlog, cel care a fost la protestul din 10 august, pentru ca prin opiniile exprimate intr-un articol de presa din 25 ianuarie 2018, ar fi denigrat judecatorii CSM si inspectorii IJ, scrie Mediafax.

Prefectul Capitalei sustine ca a semnat dupa 12 noaptea ordinul de interventie la protestul din 10 august. Jandarmeria anuntase ca aprobarea a venit la 23.11

Prefectul si reprezentantii Jandarmeriei se contrazic in privinta orei la care a fost semnat ordinul de interventie in timpul protestului din 10 august din Piata Vctoriei. Speranta Cliseru, prefectul Capitalei, a declarat, astazi, ca a semnat ordinul dupa 12 noaptea, in vreme ce oficialii Jandarmeriei au sustinut ca s-a primit aprobare de interventie in forta la ora 23.

Dupa violentele din 10 august, un fast-food vine cu o oferta speciala: Burgerii JANDARM, cu carne batuta cu PULANUL, si JANDARMERITA PICANTA, cu PIEPT de pui!

Patronul unei rulote fast-food din Timisoare a avut o idee inedita dupa violentele comise de jandarmi la protestul din 10 august. Duba sa cu mancare comercializeaza acum burgerii Jandarm, cu carne batuta.

Iohannis: nainte de protestul din 10 august, nu am avut informari de la SRI despre posibile violente / Ramn la parerea ca institutiile statului au hiper-reactionat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca nu a fost informat de SRI inainte de mitingul din 10 august din Piata Victoriei despre posibile violente.

Procurorii cer o expertiza fizico-chimica a gazelor folosite de jandarmi la protestul din 10 august / 705 plngeri nregistrate la Parchet

Procurorii militari de la Parchetul General au cerut o expertiza fizico-chimica a gazelor lacrimogene folosite de catre jandarmi la protestul din 10 august, cercetarile urmand a fi efectuate de experti din Institutul de Expertize Criminalistice. Pana vineri, au fost inregistrate 705 plangeri.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )