Libnet.ro
UNICEF

17:45

Kanye West isi apara convingerile despre Donald Trump in noul cantec

Adevărul Adevărul,
Kanye West isi apara convingerile despre Donald Trump in noul cantec

Rapperul american Kanye West, dupa o saptamana in care a publicat mai multe mesaje controversate pe Twitter, isi apara convingerile in privinta presedintelui Donald Trump in noul cantec, scrie BBC. continuă pe Adevărul

Kanye West si-a declarat dragostea pentru fratele Donald Trump: cum i-a raspuns presedintele american si ce parere are sotia sa, Kim Kardashian

Rapperul american Kanye West i-a adus miercuri un omagiu lui Donald Trump, numindu-l fratele sau, un mesaj care i-a adus multumiri din partea presedintelui american, relateaza AFP.

Rapperul Kanye West si-a aratat admiratia pentru liderul american. Trump: Multumesc, Kanye, esti foarte cool

Kanye West si-a exprimat public admiratia pentru presedintele SUA, Donald Trump, pe care l-a numit fratele meu. Nu trebuie sa fiti de acord cu Trump, dar nimeni nu ma poate impiedica sa-l iubesc.

Donald Trump, explicatii cu privire la mutarea Ambasadei la Ierusalim. Declaratiile au fost facute de fata cu Merkel

Presedintele Donald Trump a explicat, in timpul conferintei de presa alaturi de cancelarul german Angela Merkel aflata in vizita in America, de ce SUA isi muta asa repede ambasada de la Tel Aviv la.

Donald Trump: Data si locatia intalnirii cu liderul nord-coreean au fost stabilite

Presedintele Donald Trump a anuntat, pe pagina sa de Twitter, ca a purtat discutii, sambata dimineata, cu omologii sai din Japonia si Coreea de Sud si au vorbit despre viitoarea sa intalnire cu liderul.

Cum arata femeia care seamana izbitor cu Donald Trump

Dolores Leis Antelo este o femeie din Spania, care seamana izbitor cu presedintele Statelor Unite, Donald Trump. Femeia a dat un interviu intr-un ziar local in care a vorbit despre ferma ei din satul Nanton, La.

DONALD TRUMP, complimente pentru ANGELA MERKEL: Este o femeie extraordinara

Angela Merkel este o femeie extraordinara, a declarat Donald Trump, felicitand-o pentru realegerea in functia de cancelar al Germaniei. Avem o relatie minunata inca de la inceput. Unele persoane nu au.

Iranul ndeamna cele doua Corei sa l tina pe Donald Trump departe de eforturile lor de reconciliere

Teheranul i-a indemnat pe liderii celor doua Corei sa il tina pe presedintele american Donald Trump in afara eforturilor lor de reconciliere, la o zi dupa ce Kim Jong Un si Moon Jae-in au semnat un acord in vederea denuclearizarii peninsulei coreene si incheierii razboiului.

Donald Trump ar putea merge la Ierusalim pentru deschiderea ambasadei Statelor Unite

Presedintele american, Donald Trump, a afirmat vineri ca ar putea merge la Ierusalim pentru deschiderea ambasadei Statelor Unite ale Americii, pe care a decis sa o transfere de la Tel Aviv, relateaza agentia Belga.

Donald Trump: Este posibil sa particip la deschiderea ambasadei SUA de la Ierusalim

Liderul american, Donald Trump, a declarat vineri ca exista posibilitatea sa participe la deschiderea ambasadei SUA de la Ierusalim, ambasada pe care a decis sa o mute de la Tel Aviv, informeaza Reuters.

Donald Trump a dezvaluit ce i-a oferit Primei Doamne cu ocazia aniversarii sale

Donald Trump a recunoscut ca a fost foarte ocupat in ultima perioada si nu a apucat sa ii ia un cadou sotiei sale, Melania Trump, cu ocazia aniversarii sale. Prima Doamna a implinit 48 de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )