Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIRAL Oscar 2020: cele mai amuzante reactii ale vedetelor la aparitia-surpriza a lui Eminem

Adevărul Adevărul,
VIRAL Oscar 2020: cele mai amuzante reactii ale vedetelor la aparitia-surpriza a lui Eminem

Rapperul Eminem a avut o aparitie-surpriza pe scena galei Oscar 2020 si chiar a reusit sa socheze pe toata lumea. Momentul a devenit viral datorita reactiilor starurilor, unele entuziaste, altele foarte contrariate. continuă pe Adevărul

Make-up si hairstyle la Premiile Oscar 2020. Cele mai frumoase aparitii!

Cel mai important eveiment al anului la Hollywood, gala de decernare a Premiilor Oscar, aduce in prim plan nu doar tinute spectaculoase, ci si machiaje si coafuri pe masura! Iata cateva dintre cele mai apreciate look-uri de noaptea trecuta! .

OSCAR 2020 Cele mai asteptate premii din lumea filmului, decernate duminica noapte. Cine sunt nominalizatii, care sunt predictiile

Un clovn terifiant Joker) sau mafioti imbatraniti The Irishman)? Nostalgia pentru Tinseltown Once Upon a Time. in Hollywood) sau santurile noroioase ale unui razboi vechi de secol 1917)? Hollywood-ul inmaneaza duminica cele mai inalte distinctii cinematografice la cea de-a 92-a gala de decernare a premiilor Oscar, care ar putea aduce o serie de premiere istorice si un podium castigator format exclusiv din actori albi, fapt de natura sa reinvie dezbaterea OscarsSoWhite legata de lipsa diversitatii. De ce nu are gazda gala premiilor Oscar nici in 2020VIDEO Ce surprize ascunde pachetul de cadouri de 215. 000 de dolari pregatit pentru nominalizatii la OscarDate insolite pentru gala Oscar 2020.

Stirea asteptata de TOTI romanii: Cele mai intalnite DEFECTIUNI ale centralelor termice si cum pot remediate RAPID! Nu se astepta NIMENI la asta...

Cetralele termice se pot defecta, mai ales pe fondul uzurii, astfel ca trebuie sa fim atenti la toate semnele, potrivit playtech. ro, care a rezumat cele mai frecvente probleme ale acestor sisteme de.

Cele mai frecvente defectiuni ale centralei termice. Cum pot fi remediate rapid si usor

Indiferent de conditiile de afara, specialistii spun ca o centrala termica este binevenita, oricand, indiferent daca stam la bloc sau la casa. Dar, ca fiecare sistem de incalzire, si acestea se pot defecta, dar trebuie sa fim atenti la semne, pentru ca, odata cu uzarea tehnica si morala, acestea incep sa apara. Cele mai frecvente .

Premiile OSCAR 2020. Cea mai asteptata gala din lumea filmului are loc in aceasta noapte, la Los Angeles

Gala Premiilor OSCAR 2020, cea de-a 92-a editie a celor mai ravnite premii din industria cinematografica, are loc in duminica noapte in Los Angeles.

Premiile OSCAR 2020. Cea mai asteptata gala din lumea filmului

Gala Premiilor OSCAR 2020, cea de-a 92-a editie a celor mai ravnite premii din industria cinematografica, are loc in duminica noapte in Los Angeles.

FIS Children Trophy si FIS SES 2020, cele mai mari competitii de schi alpin din Romania

Peste o suta de schiori din intreaga lume vor participa la doua dintre cele mai mari competitii de schi alpin organziate la noi in tara. Este vorba despre FIS Children Trophy si FIS SES 2020 Race - doua curse inscrise in caldendarul oficial al Federatiei Internationale de Schi FIS).

SUPLIMENT WELLNESS Piata wellness va deveni una dintre cele mai importante ramuri ale economiei globale

Interviu cu Cosmin Ciric, Wellness Manager Therme) Reporter: Cum si cat a crescut Therme de la lansare si pana in prezent? Cosmin Ciric: in cei 4 ani de la lansare, Therme Bucuresti a avut parte de multiple extinderi si noi facilitati. Cu o investitie initiala de circa 50 de milioane de euro, complexul Therme Bucuresti a beneficiat de investitii constante pe parcurs, depasind in prezent peste 100 de milioane de euro. inca din primul an de functionare am extins toate cele 3 zone Therme cu terase, piscine exterioare si restaurante.

Nominalizarile Zmeura de Aur 2020: care sunt cele mai proaste filme si interpretari

Cu doar o zi inainte ca Hollywood-ul sa celebreze cele mai bune filme la gala premiilor Oscar 2020, au fost dezvaluite nominalizarile la Zmeura de Aur 2020, trofee ce sunt acordate anual celor mai proaste interpretari si productii cinematografice.

Misiunea lui Victor Vrinceanu la ProSport Live: cele mai importante evenimente, discutate in timp real

Jurnalistul Victor Vrinceanu va avea, incepand cu aceasta luna, o emisiune online, pe site-ul prosport. ro, dar si pe platformele de socializare ale publicatiei. in emisiune vor fi dezbatute cele mai importante subiecte ale zilei in sport.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )