Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ariana Grande a interpretat live piesele Right There si The Way la show-ul lui Jimmy Kimmel! Vezi aici recitalul!

Devorator Monden Devorator Monden,
Ariana Grande a interpretat live piesele Right There si The Way la show-ul lui Jimmy Kimmel! Vezi aici recitalul!

Noua Mariah Carey, asa cum a fost numita de presa de peste Ocean, a fost prezenta pe 15 octombrie pe scena cunoscutului show al lui Jimmy Kimmel, artista incantand audienta cu doua dintre recentele sale single-uri, Right There, respectiv The Way. Simpatica Ariana Grande a purtat o rochita scurta neagra stralucitoare, a avut o coafura . continuă pe Devorator Monden

HOT! Katy Perry a interpretat live piesele Roar si Walking On Air la Saturday Night Live! Vezi aici momentele artistei!

Introdusa in scena de catre actorul Bruce Willis, gazda celei mai recente editii a celebrului show, Katy Perry a incantat audienta cu doua dintre ultimele sale piese lansate, Roar si Walking On Air. Daca pentru Roar a adoptat un look salbatic si pare a fi adus jungla lui Tarzan pe platoul emisiunii, pentru Walking On .

Miley Cyrus a cantat live piesele We Cant Stop si Wrecking Ball la show-ul lui Ellen DeGeneres! Vezi aici momentele artistei!

Miley Cyrus continua apriga promovare a noului sau album, Bangerz, acceptand sa apara ca invitata intr-unul dintre cele mai celebre show-uri din lume si anume The Ellen DeGeneres Show. In cadrul editiei care s-a transmis vinerea trecuta fosta vedeta Disney a interpretat live hitul Wrecking Ball, dar si o versiune acustica a single-ului We Cant .

Miley Cyrus si Ariana Grande, o posibila colaborare?!

Zvonul care a luat nastere in urma unor postari de pe conturile de Twitter ale celor doua artiste a starnit valva in randul fanilor. Acum cateva zile Miley Cyrus a postat pe reteaua de socializare un mesaj prin care se intelegea faptul ca in curand am putea avea parte de un duet cu Ariana Grande.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2689 seconds )