Libnet.ro
UNICEF

06:00

Eurovision 2017: piesele impotriva carora lupta Romania si cum pot fi votati Ilinca si Alex. Tinerii au povestit cum a decurs recitalul cu juriul de specialitate

Adevărul Adevărul,
Eurovision 2017: piesele impotriva carora lupta Romania si cum pot fi votati Ilinca si Alex. Tinerii au povestit cum a decurs recitalul cu juriul de specialitate

Ilinca si Alex vor evolua in aceasta seara pe scena din Kiev pentru a convinge publicul si juriile ca merita un loc in finala Eurovision 2017. Va prezentam in continuare care este sistemul de vot, dar si ultimele declaratii ale concurentilor inainte de semifinala. continuă pe Adevărul

LIVE ONLINE EUROVISION 2017. STREAM VIDEO cu prestatia ROMANIA la TVR

Ilinca Bacila si Alex Florea, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017, canta joi seara, in cea de-a doua semifinala a competitiei cantecului european, pentru a obtine un loc in fi.

Ilinca si-a lansat primul single inainte de semifinala Eurovision 2017 VIDEO

Ilinca Bacila, care reprezinta Romania la Eurovision 2017 alaturi de Alex Florea, a lansat primul single cu doar cateva ore inaintea de semifinala concursului, in care va lupta pentru un loc in marea finala.

LIVE ONLINE EUROVISION 2017. STREAM VIDEO cu prestatia ROMANIA la TVR

Ilinca Bacila si Alex Florea, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017, canta joi seara, in cea de-a doua semifinala a competitiei cantecului european, pentru a obtine un loc in fi.

Cantareata care ar fi trebuit sa reprezinte Rusia la Eurovision 2017 a cantat din nou in Crimeea

Cantareata Julia Samoilova, care ar fi trebuit sa reprezinte Rusia la Eurovision 2017 cu piesa Flame is burning, a interpretat melodia in Crimeea, marti, in cadrul unui eveniment care a celebrat victoria Uniunii Sovietice impotriva Germaniei naziste, intr-un gest de sfidare, dupa ce Ucraina, care gazduieste competitia muzicala in acest an, i-a interzis accesul in teritoriu, informeaza Reuters, citat de News. ro.

Lovitura pentru Romania cu putin timp inainte de startul semifinalei la EUROVISION 2017. ACUZATIILE sunt GRAVE

Lovitura teribila pentru reprezentantii Romaniei la concursul Eurovision 2017. Piesa cu care participa Ilinca Bancila si Alex Florea, Yodel It!, este acuzata de plagiat. O echipa de vlogge.

Eurovision 2017. Romania vrea din nou pe marea scena a concursului. Ce rivale are in semifinale

Ilinca si Alex Florea, artistii care vor reprezenta Romania la Eurovision 2017, intra joi seara in cea de-a doua semifinala a concursului muzical gazduit de capitala Ucrainei, Kiev. Romania va.

Eurovision 2017. Romania intra azi in concurs. Ilinca si Alex Florea tintesc un loc in finala

Semifinala Eurovision 2017. Ilinca si Alex Florea, artistii romani care participa la competitia muzicala de la Kiev cu melodia Yodel It, vor incerca sa se califice in marea finala. A doua.

Va bate Romania cea mai buna clasare din istorie la Eurovision 2017? Solistul Sistem povesteste in premiera pataniile din 2005

Romania participa joi seara in semifinalele concursului Eurovision 2017, tintind a 18-a finala din istorie. Casa de pariuri onlineBetano. coma realizat un info-grafic care sumarizeaza prezenta tarii noastre de-a lungul istoriei in cadrul celui mai mare concurs de muzica european.

Eurovision 2017. Pe ce loc e clasata melodia Romaniei la 25 de case de pariuri. Compozitorul piesei: Avem nevoie de rugaciunile voastre

Nu mai putin de 25 de case de pariuri acorda posibilitatea pasionatilor sa-si incerce norocul la Eurovision 2017. Melodia care reprezinta Romania se afla in top 10, iar favoriti sunt artistii din Italia, Belgia, Portugalia si Bulgaria. Specialistul constultat de Adevarul sustine ca de obicei casele de pariuri nu dau gres. Avem nevoie de rugaciunile voastre, a transmis fanilor compozitorul piesei Yodel It - Mihai Alexandru.

Eurovision 2017. Mesaj de ultima ora al reprezentantilor Romaniei la Eurovision 2017

Eurovision 2017 Alex Florea, care va canta alaturi de Ilinca Bacila in a doua semifinala Eurovision 2017, joi, a declaratca, in opinia lui, in show-ul in care juriul a notat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )