Libnet.ro
UNICEF

22:15

Va place...BRAHMS? Concert extraordinar al lui Razvan Suma, alaturi de Josu Okinena

Antena3 Antena3,
Va place...BRAHMS? Concert extraordinar al lui Razvan Suma, alaturi de Josu Okinena

Peste mai putin de o saptamana, pe 29 octombrie, la Sala Radio, iubitorii muzicii de calitate sunt asteptati la recitalul sustinut de violoncelistul Razvan Suma, alaturi de pianistul spaniol Josu. continuă pe Antena3

Va place... BRAHMS? Concert extraordinar al lui Razvan Suma, alaturi de Josu Okinena

Peste mai putin de o saptamana, pe 29 octombrie, la Sala Radio, iubitorii muzicii de calitate sunt asteptati la recitalul sustinut de violoncelistul Razvan Suma, alaturi de pianistul spaniol Josu.

Violoncelistul Razvan Suma, in concert la Sala Radio.

Violoncelistul Razvan Suma va sustine un concert de muzica clasica, marti, la Sala Radio, in cadrul turneului Va place. Concertul le propune melomanilor cele doua sonate pentru pian si violoncel compuse de unul dintre gigantii muzicii clasice, Johannes Brahms. Brahms este unul dintre evergreen-urile muzicii clasice internationale. Este greu sa gasim un orchestrator mai bun ca el. Magia lui Brahms te poarta intr-o alta atmosfera fata de lumea cotidiana, extrem de benefica .

Concert Razvan Suma la Brasov

Celebrul violoncellist va sustine vineri, 25 octombrie, la sala Patria, incepand cu ora 19. 00, recitalul cameral extraordinatr Va place Brahms.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )