Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un cantec rap pro-Putin, record in Rusia pentru cele mai multe dislike-uri primite pe YouTube

Adevărul Adevărul,
Un cantec rap pro-Putin, record in Rusia pentru cele mai multe dislike-uri primite pe YouTube

Un cantec rap pro-Putin, interpretat de Timati si Guf, a stabilit recordul in Rusia pentru cele mai multe dislike-uri primite pe YouTube. continuă pe Adevărul

Rusii voteaza duminica in alegeri regionale, dupa cele mai ample proteste din ultimii ani

Locuitorii Moscovei voteaza duminica in unele dintre cele mai urmarite alegeri regionale din Rusia d.

Cele mai noi cifre pentru prezidentiale. Candidatul USR pierde teren in fata lui Dancila

Maria Coman a prezentat in Editie Speciala cele mai noi cifre pentru prezidentiale. Potrivit IMAS, Klaus Iohannis ar obtine 44,6%, Dan Barna, 17,3%, Viorica Dancila, 8. Sondajul a fost realizat.

Ministrul Sorina Pintea, dupa o vizita la spitalul din Sighetu Marmatiei: La Sectia de Psihiatrie sunt cele mai proaste conditii!

Dupa ce reprezentantii Centrului de Resurse Juridice au prezentat conditiile improprii in care sunt ingrijiti bolnavii internati la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut luni, 9 septembrie, o vizita la unitatea medicala. Concluzia vizitei a fost una transanta, cele mai proaste conditii de spitalizare pentru bolnavii psihici sunt la Sighetu Marmatiei.

Telefoanele care emit cele mai multe radiatii: iPhone si OnePlus, pe lista

Inainte de cele mai asteptate telefoane ale toamnei avem o lista cu cele care emit cele mai multe radiatii. Surprinzator sau nu, mai toate marcile populare sunt in clasament. Dar desigur ca.

Cu ei ai viata grea! Cele mai geloase zodii din horoscop

Gelozia este un sentiment raspandit, pe care l-am experimentat cu totii macar o data, fie si numai in copilarie. Daca este sau nu o dovada de iubire nu putem spune. Cert este ca unele persoane sunt mai geloase decat altele, iar zodia joaca si aici un rol important. Patru nativi sunt in stare sa muntii din loc atunci cand vine vorba despre persoana iubita, iar viata langa ei nu e deloc usoara. Iata care sunt cele mai geloase zodii.

Cele mai importante 5 smartphone-uri care apar toamna asta pe piata. iPhone 11 e cel mai asteptat

Sunt numeroase telefoane lansate in septembrie. De la iPhone 11 pana la Google Pixel 4, care va ajunge cu greu in Romania, colectia e bogata. Cele mai importante smartphone-uri sunt introduse.

Cele mai cool tinute streetstyle de la New York Fashion Week 2019

In timpul New York Fashion Week, atentia fotografilor nu a fost indreptata numai asupra celebritatilor prezente la show-urile de moda, un adevarat defileu de trenduri si stiluri intamplandu-se chiar pe strazile metropolei americane.

Stirile ProTV: Tara din Europa care va fi lovita de una dintre cele mai dure ierni din ultimii 30 de ani

Meteorologii britanici anunta una dintre cele mai severe ierni din ultimii 30 de ani, avertizand ca tara va fi lovita din nou de fenomenul asa-numit Bestia din Est.

VIDEO Japonia: Tokyo, lovit de taifunul Faxai, unul dintre cele mai puternice care a lovit vreodata regiunea

Un taifun puternic, cu rafale de vant la viteze record si ploaie torentiala, a lovit regiunea orasului Tokyo, cauzand intreruperi de curent si intreruperea traficului. Au fost emise avertismente de evacuare pentru zeci de mii de oameni, scrie The Guardian.

Un calugar aproape in coma alcoolica s-a urcat la volan pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din tara. Ce accident stupid a provocat

Un calugar in varsta de 44 de ani din Maramures, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a provocat miercuri, 11 septembrie, un accident in comuna prahoveana Valea Calugareasca. Calugarul a fost depistat cu o alcoolemie record.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )