Libnet.ro
UNICEF

01:05

Concertul Metallica din Romania este sold-out. Organizator: Cea mai rapida vanzare din istoria concertelor de pana acum

Adevărul Adevărul,
Concertul Metallica din Romania este sold-out. Organizator: Cea mai rapida vanzare din istoria concertelor de pana acum

Biletele pentru concertul pe care Metallica il va sustine anul viitor in Romania au fost epuizate intr-un timp de record 24 de ore. Organizatorii sustin ca este cea mai rapida vanzare din istoria concertelor. continuă pe Adevărul

Bataie pe biletele la concertul Metallica din Romania: s-a vandut si cea mai scumpa categorie, de 10.000 de lei

Biletele pentru concertul Metallica de la Bucuresti din 2019 au fost puse in vanzare, iar unele categorii au fost deja epuizate, inclusiv cea VIP, care costa 9950 de lei.

Bataie pe biletele la concertul Metallica din Romania: s-au vandut si cele mai scumpe, de 10.000 de lei

Biletele pentru concertul Metallica de la Bucuresti din 2019 au fost puse in vanzare, iar unele categorii au fost deja epuizate, inclusiv cea VIP, care costa 9950 de lei.

FOTO Lumea vrajitoarelor de lux din Romania e fascinanta si fantastica

Vrajitoria este una dintre traditiile care s-au pastrat si astazi in anumite grupuri de romi, iar daca erai curios cum arata lucrurile, acum ai ocazia sa gusti putin din experienta in care multe persoane inca cred. Fotografa LuciaSekerkova este cea care ne ofera aceasta oportunitate. Venita din Slovacia,Sekerkova spune ca fascinatia pentru lucrurile oculte i [] .

Forumul Judecatorilor din Romania avertizeaza: Modificarile aduse legilor justitiei sunt EXTREM DE NOCIVE pentru magistratura

O parte insemnata dintre modificarile aduse legilor justitiei sunt extrem de nocive pentru magistratura, avertizeaza Forumul Judecatorilor din Romania, subliniind ca este necesar sa fie amanata sau.

Peste 150 de magazine online din Romania ofera cumparaturi in rate prin solutia dezvoltata de TBI Credit in parteneriat cu FintechOS: cum functioneaza

TBI Credit, parte a TBI Bank, a depasit 150 de magazine online pe piata din Romania care utilizeaza platforma sa de creditare 100% digitala, dezvoltata impreuna cu FintechOS, o companie specializata in accelerarea transformarii digitale a institutiilor.

Situatia din Romania, dezbatuta in aceasta saptamana in Parlamentul European. In noiembrie urmeaza o rezolutie

In aceasta saptamana, Parlamentul European va dezbate situatia din Romania cu privire la respectarea statului de drept: luni in cadrul unei sesiuni extraordinare a comisiei de libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE), iar miercuri chiar in.

Lovitura pentru GUVERNUL DANCILA: Independenta justitiei din Romania si interventia brutala a jandarmilor, dezbatute la Strasburg, in comisia LIBE

Problema statului de drept din Romania sdi interventia violenta a jandarmilor la protestele din 10 august vor fi dezbatute luni la Strasburg intr-o sedinta extraordinara a Comisiei pentru libertati.

Banca Europeana si BERD sustin companiile inovatoare din Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si Comisia Europeana au semnat astazi, la Bruxelles, doua acorduri pentru a furniza 20 de milioane de euro IMM-urilor inovatoare si companiilor cu capitalizare medie din Romania, Bulgaria si Letonia, informeaza un comunicat de presa al BERD.

Imagini socante la o scoala din Romania! Un elev a venit cu sabia in sala de clasa - VIDEO

Imagini socante au fost surprinse intr-oscoala din Romania, unde un elev violent a distrus cu sabia tabla din sala de clasa. Adolescentul a lovit de mai multe tabla si nu s-a oprit decat in momentul.

Iulia Scavo, cel mai bun somelier din Romania

Seara de 26 septembrie a marcat un moment important in industria vinului prin desfasurarea finalei Trofeului Someleriei 2018. in cadrul evenimentului de la Hotel Pullman juriul, format din reprezentanti de seama din industria romaneasca, cat si internationala au acordat marele premiu celui mai bun somelier din Romania, IULIA SCAVO.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )