Libnet.ro
UNICEF

08:00

Avengers: Endgame a depasit Titanic in topul filmelor cu cele mai mari incasari: recordul, stabilit in doar 11 zile

Adevărul Adevărul,
Avengers: Endgame a depasit Titanic in topul filmelor cu cele mai mari incasari: recordul, stabilit in doar 11 zile

Cel de-al patrulea si ultimul film din franciza Avengers, Endgame, a depasit pragul de incasari de doua miliarde de dolari in 11 zile, devenind al doilea cel mai profitabil film din istorie. continuă pe Adevărul

Avengers: Endgame, peste Titanic, in topul filmelor cu cele mai mari incasari. Record doborat in doar 11 zile

Avengers: Endgame a stabilit record dupa record, iar cand vine vorba de sumele incasate, a depasit chiar si celebrul film Titanic. S-a creat o adevarata isterie globala cu ultimul film din franciza Avengers. A fost cel de-al patrulea film din aceasta serie si, cu toate ca au trecut abia 11 zile de la la premiera [] .

Avengers: Endgame a depasit cel mai important prag al incasarilor

Avengers: Endgame se pregateste sa devina cel mai profitabil film din toate timpurile, dupa cel de-al doilea weekend in cinematografele din intreaga lume. Nu a inceput bine saptamana si.

Avengers: Endgame ar putea deveni cel mai bun film: unde e in topul IMDb

Avengers: Endgame are mari sanse sa devina cel mai profitabil film din toate timpurile. in acelasi timp insa, se pare ca a multumit criticii si fanii. La mai putin de o saptamana dupa.

Avengers: Endgame, cel mai de succes film din toate timpurile. A incasat doua miliarde de dolari in doar doua saptamani!

Avengers: Endgame a avut premiera in urma cu doar doua saptamani si deja a obtinut incasari de doua miliarde de dolari, ajungand astfel unul dintre cele mai de succes filme din toate timpurile! .

intelesul secret al acestei replici din Avengers: Endgame te va emotiona

Avengers: Endgame s-a lansat de curand si s-a lasat cu multe lacrimi in salile de cinema de pretutindeni. O replica anume a furat inimile tuturor, insa ea ascunde mai multe decat ai.

Avengers: Endgame si calatoriile in timp: cum functioneaza

La finalul filmului Avengers: Infinity War, jumatate din fiintele vii din univers au fost decimate de Thanos cu un simplu pocnit din degete. in Avengers: Endgame, eroii au cautat cumva sa.

Avengers: Endgame, dat la TV: unde s-a vazut versiunea piratata

La doar o zi dupa premiera internationala, administratorii unui post de televiziune prin cablu au decis sa difuzeze Avengers: Endgame la TV. Desi pirateria este o broblema globala ce.

Avengers: Endgame nu are un teaser dupa generic: care este motivul premierei neplacute

Filmele din universul cinematografic Marvel au devenit renumite pentru abilitatea de a tine oamenii in scaune dupa generic, dar Avengers: Endgame este exceptia de la aceasta traditie. in cazul.

Care sunt cele mai asteptate filme care vor aparea in perioada urmatoare. Godzilla si X-Men sunt doar doua dintre ele

Dupa Avengers: Endgame, care s-a bucurat de un succes remarcabil la nivel mondial, exista si alte filme foarte asteptate de cinefili care vor aparea in perioada urmatoare. John Wick 3. Unul dintre.

Cele mai populare atractii din Dubai pot fi vizitate in 36 de ore: ce metoda au gasit specialistii in turism ai emiratului

Turistii care vor sa viziteze Dubaiul intr-o perioada scurta de timp pot combina cele mai populare atractii, tururi si croaziere din oras intr-o cartela de acces accesibila tuturor. Specialistii in turism ai emiratului urmaresc facilitarea accesului la cat mai multe obiective turistice.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )