Libnet.ro
UNICEF

11:15

Filmul Star Wars: Trezirea Fortei a doborat recordul de vanzari de bilete IMAX in precomanda VIDEO

Adevărul Adevărul,
Filmul Star Wars: Trezirea Fortei a doborat recordul de vanzari de bilete IMAX in precomanda VIDEO

Biletele vandute in precomanda pentru filmul Star Wars: Trezirea Fortei, care va avea premiera in decembrie, au doborat recordul companiei IMAX, cu incasari de peste 6,5 milioane de dolari pentru proiectiile americane, au anuntat marti reprezentantii acestui grup de lanturi de cinematografe. continuă pe Adevărul

S-a dat startul la bilete pentru filmul Star Wars: Trezirea Fortei

Biletele pentru mult-asteptatul film Star Wars: Trezirea Fortei sunt disponibile, incepand de luni, a anuntat Lucasfilm. Premiera episodului VII din serie va avea loc pe 18 decembrie 2015 si este distribuit de Forum Film Romania.

Posterul pentru Star Wars: Trezirea Fortei este oficial si iti poti cumpara bilet chiar acum

Lucasfilm a anuntat astazi ca trailerul pentru Star Wars: Trezirea fortei va fi lansat marti, 20 octombrie. Pentru a porni numaratoarea inversa pana la debutul trailerului, Lucasfilm a lansat posterul international pentru filmul Star Wars: Trezirea fortei. Lucasfilm si vizionarul regizor J. Abrams isi unesc fortele pentru a va purta din nou intr-o galaxie indepartata, [] Posterul pentru Star Wars: Trezirea Fortei este oficial si iti poti cumpara bilet chiar acum Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Foto: A aparut posterul oficial al Star Wars: Trezirea Fortei. Cand apare trailerul oficial

Veste buna pentru fanii Star Wars. Luni a aparut posterul international pentru filmul Star Wars: Trezirea fortei, iar marti va fi lansat trailerul pentru al saptelea film din celebra serie.

Star Wars: Trezirea Fortei, RECORD la cererea de bilete

Pre-vanzarile pentru filmul Star Wars: The Force Awakens/ Star Wars: Trezirea Fortei au spulberat toate recordurile pe site-urile americane de vanzari de bilete.

Star Wars: Trezirea fortei. Patru teorii despre destinul cavalerilor Jedi

Trailerul oficial al episodului VII din seria Star Wars, Trezirea fortei, a marjat pe efecte speciale si personajele indragite ale seriei, dar nu a dat prea multe detalii despre scenariul filmului, dimpotriva a starnit si mai mult curiozitatea fanilor. BBC a elaborat patru teorii cu privire la actiunea filmului: de la ultimul Jedi la succesorul lui Vader, aflam care ar putea fi intriga noului fim.

VIDEO. A aparut trailerul oficial al filmului Star Wars 7: Trezirea fortei

Trailerul oficial al filmului Star Wars: The Force Awakens/ Star Wars: Trezirea fortei a fost difuzat, luni, in premiera, in pauza unui meci de fotbal american.

VIDEO. A aparut trailerul oficial al filmului Star Wars 7

Trailerul oficial al filmului Star Wars: The Force Awakens/ Star Wars: Trezirea fortei a fost difuzat, luni, in premiera, in pauza unui meci de fotbal american.

Star Wars: The Force Awakens are un nou poster: fanii se intreaba de ce Luke Skywalker nu apare pe afis

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens/ Trezirea Fortei beneficiaza de un nou poster in care mai multe elemente au facut deliciul fanilor. Producatorii promit sa lanseze un nou trailer in curand.

Cel mai nou trailer Star Wars iti aminteste de ce iubesti seria [VIDEO]

Mai sunt cateva luni pana la lansarea oficiala a nouluiStar Wars: The Force Awakens si deja avem parte de al treilea trailer pentru noul film. Star Wars The Force Awakens este primul film din populara serie scris si regizat de J. Abrams, aceeasi persoana care s-a aflat in spatele noilor filme Star Trek ajunse in [] Cel mai nou trailer Star Wars iti aminteste de ce iubesti seria [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ce indicii ofera noul trailer Star Wars The Force Awakens despre intriga filmului

Noul si probabil ultimul trailer al peliculei Star Wars The Force Awakens a fost primit intr-o atitudine general pozitiva de public, in mare parte deoarece a reusit sa starneasca interesul fara sa dezvaluie aproape nimic concret legat de poveste.

ştiri din Showbiz

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )