Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nominalizari Premiile Billboard 2017: un rapper si doi DJ au doborat recordul si concureaza la 22 de categorii

Adevărul Adevărul,
Nominalizari Premiile Billboard 2017: un rapper si doi DJ au doborat recordul si concureaza la 22 de categorii

Nominalizarile la Premiile Billboard 2017 marcheaza un nou record, un rapper si un grup de DJ reusind sa obtina cele mai multe nominalizari din istoria evenimentului. continuă pe Adevărul

Nominalizari BAFTA TV 2017: care sunt cele mai bune seriale ale momentului VIDEO

Drama despre tineretea Reginei Elisabeta a II-a a primit cele mai multe nominalizari la Premiile BAFTA TV 2017. Va prezentam in continuare productiile si vedetele de televiziune care vor concura la editia din acest an.

Premiile Pulitzer 2017: New York Daily News si ProPublica au castigat trofeul pentru Serviciu Public

Tabloidul New York Daily News si platforma online ProPublica au castigat, ex aequo, premiul Pulitzer pe 2017 pentru Serviciu Public, gratie unor anchete despre abuzurile comise timp de mai multe decenii de Departamentul de Politie din New York, ce au vizat evacuarea din locuintele lor a unor persoane sarace, apartinand in principal minoritatilor, din cauza unor presupuse activitati ilegale, au anuntat, luni seara, reprezentantii Comitetului Pulitzer, care decerneaza aceste distinctii, informeaza Reuters.

Premiile Pulitzer 2017: Jurnalistul celebru pentru reportajele care l-au vizat pe Trump in campanie, premiat la categoria Jurnalism national

David Fahrenthold, jurnalistul Washington Post care a ridicat semne de intrebare cu privire la actele caritabile ale lui Donald Trump chiar in timpul campaniei prezidentiale din Statele Unite ale Americii, a primit luni premiul Pulitzer.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )