Libnet.ro
UNICEF

14:45

Noul Star Wars a doborat oficial recordul detinut de Avatar la box office-ul nord-american

Adevărul Adevărul,
Noul Star Wars a doborat oficial recordul detinut de Avatar la box office-ul nord-american

Razboiul Stelelor: Trezirea Fortei/ Star Wars: The Force Awakens a surclasat SF-ul Avatar, devenind astfel filmul cu cele mai mari incasari din istoria box office-ului nord-american, potrivit reprezentantilor studiourilor cinematografice Walt Disney. continuă pe Adevărul

Noul Star Wars a intrat in istoria cinematografiei

Noul Star Wars: The Force Awakens a devenit cel mai bine vandut film din istoria cinematografiei americane, detronand Avatar-ul lui James Cameron, cu incasari de 760,6 de milioane de dolari pe pietele din SUA si.

Noul Star Wars tinteste primul loc in topul celor mai profitabile filme din istorie: lungmetrajul a doborat deja un alt record important

Noul capitol al seriei Star Wars a surclasat clasicul Titanic in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istoria box office-ului nord-american si are toate sansele sa depaseasca si liderul actual, Avatar.

Star Wars: The Force Awakens se mentine pe primul loc in box-office

Noul film din saga Star Wars se plaseaza in fruntea box office-ului nod-american al treilea weekend consecutiv, in cursul caruia a depasit recordul detinut de Avatar, potrivit Exhibitor Relations si Disney,.

Star Wars: The Force Awakens a depasit Avatar in box office-ul din America de Nord

Noua pelicula din saga Star Wars a devenit miercuri filmul cu cele mai mari incasari din istorie in America de Nord, titlu detinut pana acum Avatar, pe care nu l-a depasit insa si la nivel international.

Star Wars Episodul VIII Rogue One. Ce se intampla in noul episod

Primul Star Wars a fost lansat in 1977. De atunci s-au strans sapte filme, toate blockbuster-uri, cu incasari de miliarde de dolari. Disney, care a preluat franciza Star Wars, vrea sa transforme Razboiul Stelelor.

SUA: Noul episod din Star Wars, al treilea weekend pe primul loc in box-office

Cel mai recent film din seria Razboiul Stelelor/Star Wars, Trezirea Fortei, s-a mentinut pentru al treilea weekend consecutiv pe primul loc in box office-ul din SUA, cu incasari de 88,3 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Agentul 007, aparitie in Star Wars

Daniel Craig, protagonistul filmelor din seria James Bond, are o aparitie episodica in noul film din franciza Razboiul stelelor, intitulat Star Wars: Trezirea Fortei, in care starul britanic interpreteaza.

Daniel Craig, rol sub acoperire in Star Wars: Trezirea Fortei: britanicul s-a alaturat partii intunecate a Fortei

Actorul britanic Daniel Craig 47 de ani), care l-a interpretat de patru ori pe spionul James Bond, se presupune ca apare in noul film din franciza Star Wars, unde joaca rolul unui soldat imperial, dupa cum scrie The Sun.

Star Wars VII - un film pentru fete?

Daca cititi acest articol, posibil sa va fi intrigat titlul. Chiar sa fie Star Wars un film pentru fete? Prima intuitie pe care o avem este ca filmele pentru fete sunt din specia celor cu iubiri, pantofi si, in cel mai fericit caz, cu inorogi. Cum de persista aceasta impresie este in sine o intrebare interesanta, dar ramane pentru alta data. Desigur, Star Wars VII este un film pentru fete - adica si pentru fete.

VIDEO Tribut muzical adus de fanii Star Wars ultimului episod al seriei

In materialele video de mai jos vedem doua interpretari diferite ale coloanei sonore Star Wars, cantate de fani. Prima versiune este cantata de o tanara japoneza la orga, iar cea de-a doua este versiunea heavy metal cantata de trupa Galactic Empire.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2317 seconds )