Libnet.ro
UNICEF

06:30

Star Wars: Trezirea fortei a doborat recordul de incasari in prima zi de proiectii in China VIDEO

Adevărul Adevărul,
Star Wars: Trezirea fortei a doborat recordul de incasari in prima zi de proiectii in China VIDEO

Razboiul Stelelor: Trezirea Fortei/ Star Wars: The Force Awakens, ultimul film din saga Star Wars, care a doborat toate recordurile la incasari in America de Nord, a fost lansat sambata in cinematografele din China si a generat venituri considerabile inca de la primele proiectii. continuă pe Adevărul

Star Wars: Trezirea fortei este filmul ANULUI in Romania

Star Wars: Trezirea fortei/ Star Wars: Episode VII - The Force Awakens a devenit filmul anului 2015.

Star Wars, cel mai popular film al anului 2015 in Romania

Dupa doar 20 de zile de la premiera din 18 decembrie 2015, STAR WARS: Trezirea Fortei a devenit filmul anului in Romania. Fara indoiala, cel mai nou episod din Star Wars, a fost cel mai de succes film al anului care a trecut. Toate recordurile inregistrate la nivel global nu aveau cum sa nu se [].

Star Wars: The Force Awakens a fost lansat in China, cu casa inchisa

Star Wars: The Force Awakens, ultimul film din saga Star Wars, care a doborat toate recordurile la incasari in America de Nord, a fost lansat sambata in cinematografele din China, tara in care multi.

Noul Star Wars a doborat oficial recordul detinut de Avatar la box office-ul nord-american

Razboiul Stelelor: Trezirea Fortei/ Star Wars: The Force Awakens a surclasat SF-ul Avatar, devenind astfel filmul cu cele mai mari incasari din istoria box office-ului nord-american, potrivit reprezentantilor studiourilor cinematografice Walt Disney.

Cati bani au primit actorii pentru interpretarile din noul Star Wars: Harrison Ford, de 50 de ori mai mult decat unii dintre colegii sai

Noul film din seria Star Wars a doborat record dupa record, avand incasari globale de peste 1,5 miliarde de dolari, ceea ce e un lucru bun avand in vedere ca salariile actorilor nu au fost deloc modeste. Cati bani au primit protagonistii din Trezirea Fortei pentru a se alatura unei galaxii foarte, foarte indepartate?.

Star Wars 7 a devenit filmul anului 2015 in Romania: cati bani au dat romanii pentru a vedea noul capitol al seriei

Razboiul Stelelor: Trezirea fortei/ Star Wars: Episode VII - The Force Awakens a devenit filmul anului 2015 in Romania, dupa ce a inregistrat incasari de aproximativ 2,7 milioane de dolari peste 11,3 milioane de lei) si a fost vizionat de aproape 510. 000 de spectatori.

Star Wars: The Force Awakens cucereste China. Debut impresionant pe piata asiatica

Star Wars: The Force Awakens a debutat cu incasari de 33 de milioane de dolari in China, in ziua premierei, a anuntat compania Disney. Veniturile reprezinta un record pentru companie, dar si cele mai mari.

Noul Star Wars a intrat in istoria cinematografiei

Noul Star Wars: The Force Awakens a devenit cel mai bine vandut film din istoria cinematografiei americane, detronand Avatar-ul lui James Cameron, cu incasari de 760,6 de milioane de dolari pe pietele din SUA si.

Star Wars: The Force Awakens a depasit Avatar in box office-ul din America de Nord

Noua pelicula din saga Star Wars a devenit miercuri filmul cu cele mai mari incasari din istorie in America de Nord, titlu detinut pana acum Avatar, pe care nu l-a depasit insa si la nivel international.

VIDEO Tribut muzical adus de fanii Star Wars ultimului episod al seriei

In materialele video de mai jos vedem doua interpretari diferite ale coloanei sonore Star Wars, cantate de fani. Prima versiune este cantata de o tanara japoneza la orga, iar cea de-a doua este versiunea heavy metal cantata de trupa Galactic Empire.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )