Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premiile Oscar 2019: Tarantino siSpike Lee, scrisoare critica la adresa Academiei Americane de Film. Ce nemultumiri au cineastii FOTO

Adevărul Adevărul,
Premiile Oscar 2019: Tarantino siSpike Lee, scrisoare critica la adresa Academiei Americane de Film. Ce nemultumiri au cineastii FOTO

Regizorul american Spike Lee 61 de ani) si cineastul american Quentin Tarantino 55 de ani) se numara intre cei peste 40 de cineasti care au trimis o scrisoare critica la adresa conducerii Academy of Motion Picture Arts and Sciences AMPAS), care organizeaza gala premiilor Oscar. continuă pe Adevărul

Numai de bine. Ce tinute vor purta vedetele la Premiile Oscar?

Mai sunt doar doua saptamani pana la premiile Oscar, iar pregatirile sunt pe ultima suta de metri. Pe langa gala de decernare a celor mai prestigioase premii din cinematografie, spectacolul extravagant se va de.

Caru' cu vedete: Premiile Grammy 2019: Cel mai prost mbracate vedete; Laura Bretan, cstigatoare Eurovision 2019: E chiar mai buna dect Madonna; Fosta Miss Universe, diagnosticata cu cancer de piele

Kate Middleton i-a adus un omagiu Printesei Diana la Premiile BAFTA 2019. Pentru Premiile BAFTA 2019, Kate Middleton a purtat o. Povestea de viata a lui Florin Zamfirescu. A avut trei casnicii, dar cel mai mult isi iubeste fata! Cum arata Stefana acum? in cazul lor, dragostea pentru actorie e in ADN. Pentru ca.

Cum s-au coafat vedetele pentru Premiile Grammy 2019

Covorul rosu de la Grammy 2019 a fost din nou un test nu doar pentru designerii a caror semnatura a fost purtata de tinutele afisate de vedete pe red carpet, ci si pentru hair-stilisti si make-up artisti.

De ce, in 2019, premiile Oscar au ajuns o jignire la adresa cinematografiei

Gala premiilor Oscar din acest an s-a dovedit a fi cea mai catastrofala din istoria show-ului - si nici macar nu s-a tinut inca. Fiecare decizie pe care Academia a luat-o a fost una proasta,.

Premiile BAFTA 2019: Vezi AICI lista completa a castigatorilor. Ce regizor a dat lovitura

Duminica seara, pe scena Royal Albert Hall din Londra, au fost desemnati castigatorii premiiilor celei de-a 72-a editie a premiilor BAFTA.

PREMIILE GRAMMY 2019: Cine sunt marii castigatori. Vedetele care au luat toata atentia prin tinutele spectaculoase (GALERIE FOTO)

Duminica seara a avut loc cea de-a 61-a editie a galei Grammy Awards, organizata de The Recording Academy si prezentata de cantareata americana Alicia Keys, la Staples Center din Los Angeles, in Statele.

VIDEO Premiile Grammy 2019/ Childish Gambino,marele cstigator/ Premiu postum pentru Chris Cornell

Childish Gambino, numele de pe scena muzicii al actorului Donald Glover, a obtinut patru trofee, pentru piesa This Is America, la editia de anul acesta, a 61-a, a premiilor Grammy, care au fost decernate duminica seara, la Los Angeles, potrivit The Associated Press, transmite Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )