Libnet.ro
UNICEF

22:00

Regizorul american John Singleton a murit dupa ce a suferit un accident vascular cerebral

Hotnews Hotnews,
 Regizorul american John Singleton a murit dupa ce a suferit un accident vascular cerebral

Familia lui John Singleton a anuntat ca regizorul nominalizat la Oscar a murit luni fiind deconectat de la aparate dupa ce a suferit un accident vascular cerebral in urma cu aproape doua saptamani, relateaza Mediafax citand Associated Press. continuă pe Hotnews

Regizorul nominalizat la Oscar John Singleton a murit, la doar 51 de ani

Regizorul si scenaristul american nominalizat la premiile Oscar John Singleton, celebru pentru filme precum Boyz N the Hood, 2 Fast 2 Furious si Shaft, a murit, dupa un accident vascular cerebral, potrivit tm.

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident de masina [VIDEO]

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit luni dimineata, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta, dupa ce masina pe care o conducea a lovit mai multi copaci, transmite News. ro. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, luni dimineata a avut loc un grav accident rutier la iesirea din localitatea Sacele spre Navodari. Un [] .

Un fotbalist din nationala Cehiei a murit intr-un accident rutier, produs din cauza soferului care ar fi adormit la volan

Atacantul ceh Josef Sural 28 de ani) a murit intr-un accident rutier produs in seara de duminica, 28 aprilie, dupa ce microbuzul in care se afla si fotbalistul nationalei Cehiei s-a rasturnat pe traseu, din cauza soferului care ar fi adormit la volan.

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier

Designerul vestimentar Razvan Ciobanu a murit, in a doua zi de Pasti, intr-un cumplit accident rutier. Iata unde a avut loc si care a fost ultima sa postare pe social media.

DOLIU! Un cunoscut regizor s-a stins din viata dupa un atac cerebral (FOTO)

John Singleton, regizor si scenarist cunoscut pentru Boyz n the Hood, primul cineast afro-american nominalizat la Oscar pentru regie, s-a stins din viata la varsta de 51 de ani, dupa ce a suferit un atac.

O tanara a murit intr-un accident rutier produs la Edinet

O tanara de 24 ani a murit in dimineata de luni, 29 aprilie, dupa ce automobilul in care se afla s-a izbit violent de un copac, in apropiere de localitatea Terebna, raionul Edinet.

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier

Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac.

Prima reactie a familiei lui Razvan Ciobanu, dupa tragicul accident: Ne-a mintit ca merge la Valcea

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DN 226, judetul Constanta. Din cauza vitezei, masina a iesit de pe carosabi.

Cum arata acum masina lui Razvan Ciobanu, dupa teribilul accident in care si-a pierdut viata - FOTO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste, la doar 43 e ani. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie petrecut in Sacele, judetul Constanta. Creatoru.

Copilul lor a murit intr-un accident teribil in urma cu cinci ani. Acum au primit o scrisoare anonima, adresata intregii familii. Este regretabil...

Un copilas a murit intr-un tragic accident de masina in urma cu cinci ani, pe un drum dintr-un cartier rezidential. Asa cum se obisnuieste, locul tragediei a fost marcat. Traditie care insa nu pare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )