Libnet.ro
UNICEF

07:46

Adevarul Live de la 13.00: Diana Dumitrescu si Cezar Ouatu ofera detalii din culisele Eurovision 2018

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la 13.00: Diana Dumitrescu si Cezar Ouatu ofera detalii din culisele Eurovision 2018

Diana Dumitrescu si Cezar Ouatu vin in studioul Adevarul Live pentru a vorbi despre ce se intampla in culisele Eurovision Romania 2018. Astazi vom afla cum decurg pregatirile si care este relatia dintre concurenti. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00: Diana Dumitrescu si Cezar Ouatu ofera detalii din culisele Eurovision 2018

Diana Dumitrescu si Cezar Ouatu vin in studioul Adevarul Live pentru a vorbi despre ce se intampla in culisele Eurovision Romania 2018. Astazi vom afla cum decurg pregatirile si care este relatia dintre concurenti.

Adevarul Live: Diana Dumitrescu si Cezar Ouatu ofera detalii din culisele Eurovision 2018

Diana Dumitrescu si Cezar Ouatu vorbesc la Adevarul Live despre ce se intampla in culisele Eurovision Romania 2018. Astazi vom afla cum decurg pregatirile si care este relatia dintre concurenti.

VIDEODiana Dumitrescu si Cezar Ouatu, despre Eurovision 2018: Nu e adevarat ca ne-am certat. inseamna ca suntem foarte buni actori cand ne impungem

Diana Dumitrescu si Cezar Ouatu au vorbit la Adevarul Live despre ce se intampla in culisele Eurovision Romania 2018 si daca tara noastra este pregatita sa organizeze finala concursului european, in cazul in care viitorul nostru reprezentant s-ar intoarce acasa cu marele premiu.

Cum ajung femeile protejate de ordine de restrictie sa fie ucise in Romania. Raspund specialistii la Adevarul Live, incepand cu 0ra 11.00

Directorul executiv al Centrului FILIA ONG care se ocupa de prevenirea si combaterea violentei asupra femeilor), Andreea Braga, vine la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a vorbi despre sistemul de justitie care permite ca femeile sa fie omorate, chiar daca au ordin de restrictie impotriva agresorului sau au depus plangere la politie.

Cum ajung femeile protejate de ordine de restrictie sa fie ucise in Romania. Raspund specialistii la Adevarul Live

Directorul executiv al Centrului FILIA ONG care se ocupa de prevenirea si combaterea violentei asupra femeilor), Andreea Braga, vorbeste la Adevarul Live despre sistemul de justitie care permite ca femeile sa fie omorate, chiar daca au ordin de restrictie impotriva agresorului sau au depus plangere la politie.

Care sunt principalele provocari in mediul preuniversitar pentru noul ministru al Educatiei? Raspund expertii la Adevarul Live, de la ora 12.00

Presedintele Coalitiei pentru Educatie, Daniela Visoianu, va explica la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, care sunt principalele provocari in mediul preuniversitar pentru noul ministru al Educatiei, Valentin Popa. De asemenea, expertul va vorbi despre cum trebuie sa se pregateasca candidatii pentru examenul de Bacalaureat, care va incepe pentru prima oara in luna februarie cu desfasurarea competentelor.

Care sunt principalele provocari in mediul preuniversitar pentru noul ministru al Educatiei? Raspund expertii la Adevarul Live

Presedintele Coalitiei pentru Educatie, Daniela Visoianu, explica la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, care sunt principalele provocari in mediul preuniversitar pentru noul ministru al Educatiei, Valentin Popa. De asemenea, expertul vorbeste despre cum trebuie sa se pregateasca candidatii pentru examenul de Bacalaureat, care va incepe pentru prima oara in luna februarie cu desfasurarea competentelor.

Mara Mares, la Adevarul Live, de la ora 11.00. De ce i-a cerut lui Petre Roman sa faca un pas in spate

Mara Mares, liderul tineretului liberal, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre conflictul cu Petre Roman, caruia i-a cerut sa faca un pas in spate in partid pana cand dosarul Mineriada va fi judecat. Cum vede Mara Mares noua garnitura de ministri PSD?.

Mara Mares, la Adevarul Live. De ce i-a cerut lui Petre Roman sa faca un pas in spate

Mara Mares, liderul tineretului liberal, vorbeste la Adevarul Live despre conflictul cu Petre Roman, caruia i-a cerut sa faca un pas in spate in partid pana cand dosarul Mineriada va fi judecat. Cum vede Mara Mares noua garnitura de ministri PSD?.

Tot ce trebuie sa stim despre scleroza multipla, la Adevarul Live

Debuteaza mai ales la tinerii cu varste intre 20 si 40 de ani, nu se vindeca si, de multe ori, bolnavii ajung in scaun cu rotile. Despre simptomele de debut, despre diagnostic, dar si despre noile tratamente pentru scleroza multipla vorbim la Adevarul Live cu dr. Cristina Hertea, medic neurolog specializat in bolile neurologice autoimune, si cu pacienta Carmen Ciocarlan.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )