Libnet.ro
UNICEF

12:45

Reactii dupa ce trupa Andre s-a reunit: intre entuziasm si ironie

Adevărul Adevărul,
Reactii dupa ce trupa Andre s-a reunit: intre entuziasm si ironie

Dupa ce Andreea Balan 35 de ani) si Andreea Antonescu 36 de ani) au anuntat ca trupa Andre se reuneste, fanii celor doua cantarete s-au aratat incantati si le-au transmis mesaje de felicitare. Totodata, vestea a starnit si numeroase glume si ironii in mediul online. continuă pe Adevărul

Ce s-a intamplat imediat dupa ce trupa Andre s-a reunit. Mesajul postat de Andreea Antonescu

Trupa Andre s-a reunit dupa 17 ani. Anuntul a fost facut de Andreea Antonescu pe contul personal de Instagram, iar fanii au fost in al noualea cer cand au aflat ca vedeta va urca din nou pe scena alaturi de Andreea Balan. Trupa Andre s-a reunit. Postarea Andreei Antonescu a strans mii de aprecieri Dragilor, .

Trupa Andre se reuneste dupa 18 ani!

Au ramas prietene dupa destramarea trupei fenomen Andre, ce s-a produs in urma cu aproximativ 18 ani, insa abia acum, Andreea Balan si Andreea Antonescu isi reunesc fortele pentru lansarea unei piese si a unui videoclip nou-nout! .

Trupa Andre s-a reunit dupa 17 ani. Cum suna noua lor piesa

Andre, trupa formata din Andreea Balan si Andreea Antonescu, s-a reunit. Cele doua cantarete au anuntat ca s-au reunit si vor lansa o noua piesa. Dragii mei, cred ca cea mai mare surpriza pe care.

VIDEO Trupa Andre s-a reunit dupa 17 ani: De data asta vom face ce ne dorim noi doua si nu vom dezamagi

Dupa 17 ani de la destramarea trupei Andre, formata din Andreea Balan si Andreea Antonescu, cele doua cantarete au anuntat ca s-au reunit si vor lansa o noua piesa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )