Libnet.ro
UNICEF

19 Apr.

VIDEO Trupa Andre s-a reunit dupa 17 ani: De data asta vom face ce ne dorim noi doua si nu vom dezamagi

Adevărul Adevărul,
VIDEO Trupa Andre s-a reunit dupa 17 ani: De data asta vom face ce ne dorim noi doua si nu vom dezamagi

Dupa 17 ani de la destramarea trupei Andre, formata din Andreea Balan si Andreea Antonescu, cele doua cantarete au anuntat ca s-au reunit si vor lansa o noua piesa. continuă pe Adevărul

Trupa Andre se reuneste dupa 18 ani!

Au ramas prietene dupa destramarea trupei fenomen Andre, ce s-a produs in urma cu aproximativ 18 ani, insa abia acum, Andreea Balan si Andreea Antonescu isi reunesc fortele pentru lansarea unei piese si a unui videoclip nou-nout! .

Trupa Andre s-a reunit dupa 17 ani. Cum suna noua lor piesa

Andre, trupa formata din Andreea Balan si Andreea Antonescu, s-a reunit. Cele doua cantarete au anuntat ca s-au reunit si vor lansa o noua piesa. Dragii mei, cred ca cea mai mare surpriza pe care.

Formula 1: Max Verstappen a castigat Marele Premiu al Austriei Prima victorie pentru Honda dupa 13 ani

Plecat de pe pozitia a doua a grilei de start, olandezul Max Verstappen Red Bull Racing Honda) a reusit sa il depaseasca pe monegascul Charles Leclerc ) cu doua tururi inainte de sosire si sa castige Marele Premiu al Austriei, pe circuitul Spielberg. Aceasta a fost prima victorie pentru Red Bull in acest an si primul succes pentru un motor Honda dupa 13 ani mai exact - 12 ani, 10 luni si 24 de zile.

Caz socant in Suceava! Un adolescent de 17 ani a injunghiat mortal un tanar de 24 de ani. Spunea ca l-a enervat, ca se dadea smecher

Un tanar in varsta de 17 ani din localitatea Rotunda a fost retinut duminica, dupa ce a injunghiat un barbat, care a decedat la scurt timp, a declaratpurtatorul de cuvant al IPJ Suceava, Ionut.

Antonio Valencia s-a despartit de Manchester United dupa zece ani A semnat cu LDU Quito

Fundasul ecuadorian Antonio Valencia a plecat de la Manchester United in aceasta vara, dupa zece ani petrecuti la clubul de pe Old Trafford.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )