Libnet.ro
UNICEF

12:00

ABBA a publicat prima fotografie dupa reuniunea de 35 de ani FOTO

Adevărul Adevărul,
ABBA a publicat prima fotografie dupa reuniunea de 35 de ani FOTO

Dupa ce si-a surprins fanii anuntand o reuniune, trupa ABBA a publicat zilele trecute o fotografie dintr-un studio de inregistrari, ca dovada ca membrii formatiei lucreaza in prezent la piese noi. continuă pe Adevărul

Eva Longoria a nascut un baietel! Iata prima fotografie!

Eva Longoria a nascut! Actrita a adus pe lume un baietel, ce va purta numele Santiago Enrique Baston, rodul casniciei cu Jose Baston. Prima fotografie cu bebelusul a fost publicata de revista Hola! USA.

Gabriela Firea, prima reactie dupa sentinta primita de Dragnea

Gabriela Firea a transmis joi seara o prima reactie, dupa sentintele date de magistratii iCCJ in dosarul lui Liviu Dragnea - DGASPC Teleorman. Partidul trece prin momente dificile. Asa cum am facut si.

Gabriel Vlase, prima reactie dupa nominalizarea la sefia SIE: Am vorbit cu Dragnea inainte de a ma intalni cu Iohannis. Marian Neacsu: Presedintii coalitiei nu s-au pus de acord

Deputatul PSD Gabriel Vlase a oferit, luni, prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a propus la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE). Vlase a declarat ca inainte de a merge la Palatul.

Premierul Dancila, prima reactie dupa condamnarea lui Dragnea: Legea este inca sub influenta arbitrariului!

A aparut si prima reactie a premierul Viorica Dancila dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Aceasta afirma ca.

Consilierul prezidential Simina Tanasescu, prima reactie dupa ce a fost acuzata ca a facut presiuni asupra judecatorului CCR Petre Lazaroiu

Administratia Prezidentiala a fost implicata intr-un scandal, dupa ce conislierul prezidential Simina Tanasescu a avut o intalnire cu judecatorul CCR Petre Lazaroiu in care ar fi facut presiuni asupra.

Dupa 40 de ani, doi batranei au decis sa divorteze pentru ca nu mai reuseau sa se inteleaga. Seara, barbatul se gandea la sotia sa si a inteles totul. A pus mana pe telefon si a sunat-o, dar nu i-a raspuns. A doua zi

O lectie de viata, despre cat de puternica este iubirea la batranete! Dupa 40 de ani de casatorie, doi batranei de 70 de ani au decis sa divorteze pentru ca nu mai reuseau deloc sa se.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )