Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO Batman si Superman, pentru prima oara impreuna intr-un film

Adevărul Adevărul,
VIDEO Batman si Superman, pentru prima oara impreuna intr-un film

Studiourile Warner Bros. au anuntat sambata, la reuniunea Comic-Con, ca urmatorul film cu Superman va fi Justice League, in care eroul va face echipa cu Batman si cu alti eroi de la DC Comics. continuă pe Adevărul

Premiera la Hollywood: Batman si Superman, pentru prima data impreuna intr-un film

Celebrele personaje Batman si Superman vor aparea pentru prima data impreuna intr-un film, a anuntat Zack Snyder, regizorul filmului Man of Steel: Eroul, cea mai recenta pelicula in care joaca eroul Superman. Batman si Superman vor face echipa intr-un nou film, spre incantarea numerosilor fani ai celebrelor personaje.

Pretul petrolului american, mai mare decat cotatia Brent

Cotatia titeiului brut West Texas Intermediate WTI) tranzactionat pe piata americana a depasit vineri, pentru prima oara in ultimii trei ani, pretul petrolului Brent tranzactionat la bursa londoneza de profil, specialistii considerand ca aceasta corectie reflecta perceptia situatiei aprovizionarii din domeniu.

Studiourile Warner Bros. pregatesc un film in care vor aparea Batman si Superman

Celebrele personaje Batman si Superman vor aparea pentru prima data impreuna intr-un film, a anuntat Zack Snyder, regizorul filmului Man of Steel: Eroul, cea mai recenta pelicula in care joaca eroul.

Vanzarile de Lumia au depasit BlackBerry, pentru prima data

In cazul in care BlackBerry nu avea suficiente probleme, ultimele vanzari confirma ca pentru prima oara a vandut mai putine terminale decat Nokia. Numarul terminalelor comercializate cu Android si al celor cu iOS continua sa ocupe primele doua locuri la capitolul popularitatii platformelor. In ceea ce priveste locul al treilea, in acelasi clasament, situatia nu este la fel de clara. Atat vanzarile de terminale BlackBerry, cat si de Lumia se afla intr-o permanenta competitie. In acelasi trimestru al anului trecut, .

VIDEO Batman si Superman vor lupta impreuna in Justice League

Studiourile Warner Bros. au anuntat sambata, la reuniunea Comic-Con, ca urmatorul film cu Superman va fi Justice League, in care eroul va face echipa cu Batman si cu alti eroi de la DC Comics.

Star din American Pie, tata pentru prima data

Vis implinit pentru un comic!.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )