Libnet.ro
UNICEF

10:00

Premiile Grammy 2018: Anul in care rap-ul si hip-hop-ul domina nominalizarile

Hotnews Hotnews,
 Premiile Grammy 2018: Anul in care rap-ul si hip-hop-ul domina nominalizarile

Rapperii Jay-Z si Kendrick Lamar domina nominalizarile la editia din 2018 a Premiilor Grammy, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Nominalizarile la Premiile Oscar 2018

Azi au fost anuntate oficial nominalizarile la Premiile Oscar, ceremonie ajunsa anul aceasta la editia cu numarul 90. Iata ce actori si productii au sanse sa castige mult-ravnitele trofee! .

Premiile OSCAR 2018. LISTA FILMELOR nominalizate

Intreaga suflare de la Hollywood a stat cu sufletul la gura in asteptarea nominalizarilor la cea de-a 90-a editie a celebrelor premii. Iata care este lista completa a nominalizarilor de acest.

Netflix vine cu premiere istorice la premiile Oscar 2018

La cativa ani dupa ce premiie Oscar au fost dominate de albi, Netflix vine la Oscarurile din acest an cu cateva premiere importante pentru oamenii de culoare. Pentru cei mai multi dintre noi, 2016 s-ar putea sa fi fost un an ca oricare altul. Din pacate pentru persoanele de culoare, a reprezentat momentul istoric in [].

Premiile OSCAR 2018. LISTA FILMELOR nominalizate (FOTO)

Intreaga suflare de la Hollywood a stat cu sufletul la gura in asteptarea nominalizarilor la cea de-a 90-a editie a celebrelor premii. Filmul The Shape of Water, regizat de Guillermo del.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2867 seconds )