Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mircea Badea a atins Nirvana in timpul mitingului PSD: La cat de multa lume este se va alege praful si pulberea de poza rezist VIDEO

Adevărul Adevărul,
Mircea Badea a atins Nirvana in timpul mitingului PSD: La cat de multa lume este se va alege praful si pulberea de poza rezist VIDEO

Realizatorul postului Antena 3 a transmis din mijlocul multimii adunate in Piata Victoriei pentru a-si arata sustinerea fata de partidul aflat la guvernare. Mircea Badea a fost de-a dreptul extaziat si s-a declarat convins ca mitingul PSD a distrus miscarea rezist si a pus capat unei ere a stalinismului. Traiesc o Nirvana vazandu-i pe astia sustinatorii rezist) cum se tavalesc in chinuri, a declarat Badea. continuă pe Adevărul

VIDEO Mircea Badea a atins Nirvana in timpul mitingului PSD: La cat de multa lume este se va alege praful si pulberea de poza rezist

Realizatorul postului Antena 3 a transmis din mijlocul multimii adunate in Piata Victoriei pentru a-si arata sustinerea fata de partidul aflat la guvernare. Mircea Badea a fost de-a dreptul extaziat si s-a declarat convins ca mitingul PSD a distrus miscarea rezist si a pus capat unei ere a stalinismului. Traiesc o Nirvana vazandu-i pe astia sustinatorii rezist) cum se tavalesc in chinuri, a declarat Badea.

Decizia Metrorex privind statia Piata Victoriei, in timpul mitingului PSD

Metrorex a anuntat ca statia de metrou Victorei va fi inchisape perioada desfasurarii mitingului PSD. De asemenea, IGPR anuntamai multe restrictii de trafic. Metrorex informeaza ca, in.

Ce face Klaus Iohannis in timpul mitingului PSD

Klaus Iohannis nu numai ca sta departe de mitingul PSD, dar a si plecat din Bucuresti. Presedintele este acum in Sibiu, asta dupa ce s-a intors dintr-o vizita de doua zile in Polonia. Mai mult, in.

Metrorex anunta ca nu va nchide smbata, n timpul mitingului PSD, statia Piata Victoriei

Metrorex informeaza, vineri ca in contextul evenimentelor ce vor avea loc sambata, 9 iunie, statia Piata Victoriei nu va fi inchisa decat daca reprezentantii institutiilor abilitate in asigurarea ordinii si sigurantei publice vor cere acest lucru, scrie Mediafax.

Mircea Badea, dupa mitingul PSD: Ma uit cum injura astia pe Facebook, absolut scosi din minti sunt, si imi place mult chestia asta ma desfat cu chinul lor

Invitat in emisiunea Descoperiti, Mircea Badea a vorbit despre mitingul PSD si recunoaste ca este curios sa vada ce va urma dupa asta. Ceea ce ma intereseaza pe mine este ce s-a intamplat astazi.

Mircea Badea, dupa mitingul PSD: Abia astept sa vad ce mai face domnul Werner dupa asta

Invitat in emisiunea Descoperiti, Mircea Badea a vorbit despre mitingul PSD si recunoaste ca este curios sa vada ce va urma dupa asta. Ceea ce ma intereseaza pe mine este ce s-a intamplat astazi.

SONDAJ Care crezi ca e principalul rezultat al mitingului PSD-ALDE de smbata?

PSD a reusit sa stranga peste 180. 000 de oameni in Piata Victoriei, sambata seara, pentru un protest impotriva statului paralel si abuzurilor justitiei. Totul s-a incheiat cu avertismentul lui Liviu Dragnea, cum ca, daca nu vor intelege ca regimul lor s-a sfarsit, vom veni din nou . ) si nu vom mai pleca. Sondaj HotNews. ro: Care crezi ca e principalul rezultat al mitingului PSD-ALDE de sambata?.

VIDEO Un organizator al mitingului PSD a vandut apa pe care trebuia sa o distribuie gratuit

Un membru al echipei de organizare a mitingului PSD a fost surprins sambata in timp ce vindea dintr-un camion mai multe sticle de apa pentru cei veniti la miting, desi apa trebuia distribuita gratuit.

Mircea Badea: Sunt doua posibilitati in legatura cu mitingul de sambata: sa iasa sau nu. Cine trebuie sa tremure dupa asta?

Mircea Badea a sustinut in emisiunea in gura presei ca exista doar doua posibilitati in legatura cu mitingul de sambata seara. Mitingul de sambata: doua posibilitati sa iasa bine sau.

Ce se intampla cu metroul de la Victoriei in timpul mitingului PSD

Mitingul PSD, de sambata, 9 iunie, va da peste cap cam tot Bucurestiul, inclusiv metroul de la Piata Victoriei, asa ca daca ai treaba, planifica-ti drumurile din timp. ACTUALIZARE 9 IUNIE Metrorex sustine ca statia nu va fi inchis, conform HotNews. Societatea noastra este in continua legatura cu reprezentantii institutiilor abilitate in asigurarea ordinii si sigurantei [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )