Libnet.ro
UNICEF

23:45

Care sunt cele sase scene din Bohemian Rhapsody care au fost cenzurate in China FOTO

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele sase scene din Bohemian Rhapsody care au fost cenzurate in China FOTO

In China, mai mult de doua minute din drama biografica Bohemian Rhapsody au fost sterse, inclusiv scena filmarii videoclipului I Want to Break Free. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai SCUMPE si cele mai IEFTINE zece orase din lume (FOTO)

Paris, Osaka sau Seul se numara printre orasele cu cele mari costuri ale standardului de viata, la polul opus gasindu-se Damasc, Buenos Aires si o serie de orase indiene si pakistaneze, relateaza CNN, care.

Filmul Bohemian Rhapsody, cenzurat in China

Filmul Bohemian Rhapsody, castigatorul a sapte premii Oscar de anul acesta, a fost cenzurat de catre autoritatile chineze. Mai mult de doua minute din film au fost taiate si descrise ca fiind secvente care prezinta un comportament sexual anormal. Printre momentele cenzurate se afla scene care prezinta relatii apropiate intre persoane de acelasi sex.

Eugen Teodorovici sustine ca nici nu stie care sunt firmele lui Ioan Niculae, desi acestea sunt printre foarte putinele beneficiare de gaze ieftine

Ministrul Eugen Teodorovici le-a spus vineri jurnalistilor ca habar nu are si nici nu-l intereseaza care sunt firmele omului de afaceri Ioan Niculae, desi acestea sunt printre foarte putinele companii beneficare ale OUG 114/2018 care prevede plafonarea preturilor pe o perioada de trei ani. Practic, prin incalcarea oricaror reguli de concurenta, firmele din grupul InterAgro vor primi gaze la doar 68 lei/MWh, in timp ce restul industriei din Romania va plati facturi si cu 30-40% mai mari.

Care sunt primele 10 startup-uri de tehnologie care vor face parte din Acceleratorul BCR-InnovX

Juriul Acceleratorului BCR-InnovX a selectat cele 10 firme care vor participa la Bootcamp-ul programului in perioada 25 martie 14 iunie 2019. Prima cohorta a acceleratorului este dedicata start-up-urilor, cu cifra de afaceri intre 100. 000 de.

Protest MASIV anti-Brexit pe strazile din Londra. Ce VOR demonstratii (FOTO)

Strazile din centrul Londrei s-au umplut cu zeci de mii de persoane care cer un referendum pe acordul de Brexit, asteptarile fiind ca numarul lor sa ajunga la cateva sute de mii, relateaza BBC. Principalele.

UPDATE // SUTE DE MII de persoane demonstreaza impotriva Brexitului pe strazile din Londra. Ce VOR demonstratii (VIDEO, FOTO)

Update 18:00 - Numarul demonstrantilor a urcat de la cateva zeci de mii, la cateva sute de mii in doar cateva ore, relateaza BBC. Organizatorii protestului cred ca este cel mai mare miting din Regatul.

Care sunt mai frumoase: romancele sau sasoaicele? Raspunsul dat de calatorii straini care ne-au vizitat tara in trecut

Numerosi calatori straini care au vizitat in trecut tinuturile aproape inaccesibile locuite de romani au ramas uimiti de infatisarea si portul romancelor din sate. Printesa Dora dIstria,.

Care sunt concluziile summitului UE privind Brexitul, relatiile externe, schimbarile climatice, economia si combaterea dezinformarii

Amanarea Brexitului, dar si aspecte privind locurile de munca, cresterea economica, schimbarile climatice, relatiile externe si combaterea dezinformarii s-au aflat in atentia liderilor din Uniunea Europeana la Consiliul European de primavara desfasurat.

VIDEO Ce este rinita alergica, care sunt cauzele, cum se manifesta si care este tratamentul corect? Interviu cu Oana Constantinescu, medic specialist ORL

Rinita este o boala inflamatorie a mucoasei nazale, fie ea acuta sau cronica. Rinitele alergice sunt o manifestare a organismului la o reactie imunologica exagerata la unii alergeni din aer, spune Oana Constantinescu, medic specialist ORL, intr-un interviu pentru HotNews. ro.

Rezultate simulare Evaluare Nationala 2019 EDU.RO. Care sunt notele obtinute la simulare

Rezultate simulare Evaluare Nationala EDU. ro. Promovabilitate sub 60% in BUCURESTI, anuntata de Edu. ro! Ce note au obtinut elevii din clasele a VII-a si a VIII-a. Detalii despre note, aici. Rezultatele vor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )