Libnet.ro
UNICEF

19:00

Vocea Romaniei si X Factor, cifre in scadere. Ce audienta au avut cele doua show-uri rivale

Adevărul Adevărul,
Vocea Romaniei si X Factor, cifre in scadere. Ce audienta au avut cele doua show-uri rivale

Vocea Romaniei si X Factor au inregistrat, vineri seara, cifre sub cele de saptamana trecuta, show-ul de la Pro TV mentinandu-se la distanta fata de cel de la postul rival, Antena 1, potrivit datelor oferite de paginademedia. ro. continuă pe Adevărul

VIDEO. Vocea Romaniei. Cine este concurentul pentru care Loredana si Tudor Chirila regreta ca nu s-au intors

La cea de-a cincea runda de auditii Vocea Romaniei, antrenorii Loredana si Tudor Chirila au spus ca regreta ca nu s-au intors pentru un concurent, Tomer Jack Weissbuch.

Vocea Romaniei, episodul cinci: o concurenta cu frecvente masculine in glas a intors toate scaunele: Nu am auzit asa ceva in Romania

Episodul cinci al show-ului Vocea Romaniei a iscat contre intre antrenori si nemultumiri in randul unora dintre concurenti. Mai multe voci antrenate deja, printre care fiul cantaretei Matilda Pascal Cojocarita si o componenta a orchestrei Petre Geambasu, au intors scaunele antrenorilor, insa o concurenta cu frecvente masculine si feminine a fost remarcata serii.

Vocea Romaniei: Loredana isi arata conditia fizica de invidiat

Tudor, Loredana, Smiley si Moga s-au asezat confortabil in scaune si sunt pregatiti sa gaseasca cele mai bune voci din cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute, de la 20:30, la Pro TV. De altfel, Loredana este placut surprinsa de un concurent, lupta dintre antrenori pentru cele mai bune voci continuand si in acest episod.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )