Libnet.ro
UNICEF

14:00

Robbie Williams, concert la Festivalul Untold de la Cluj / Organizatori: Va fi un show impresionant

Hotnews Hotnews,
 Robbie Williams, concert la Festivalul Untold de la Cluj / Organizatori: Va fi un show impresionant

Artistul britanic Robbie Williams va sustine un concert la festivalul Untold de la Cluj-Napoca, unde ar urma sa vina alaturi de o echipa de peste 100 de persoane, pentru un spectacol impresionant, anunta organizatorii. continuă pe Hotnews

Robbie Williams vine la Untold 2019

Celebrul artist britanic Robbie Williams revine in Romania. La patru ani de la concertul sustinut in Piata Constitutiei din Bucuresti, Williams vine de aceasta data la Cluj Napoca, la festivalul Untold. Am.

Robbie Williams va concerta la festivalul Untold

Cantaretul britanic Robbie Williams va concerta la cea de-a cincea editie a festivalului Untold, care va avea loc in perioada 1 - 4 august, la Cluj-Napoca.

inca un superstar la Untold: Robbie Williams vine la Cluj. Cand va fi programat concertul britanicului

Organizatorii celui mai important festival de muzica din sud-estul Europei au anuntat, luni, 3 iunie, ca starul britanic Robbie Williams va sustine un concert la Cluj.

inca un superstar la Untold: Robbie Williams vine la Cluj. Cand este programat concertul britanicului

Organizatorii celui mai important festival de muzica din sud-estul Europei au anuntat, luni, 3 iunie, ca starul britanic va sustine un concert la Untold.

Untold 2019. Robbie Williams va concerta la cea de-a cincea editie a festivalului

Untold 2019. Editia din acest an se anunta incendiara, cu si mai multe surpriza decat in anii precedenti. Aproape surpriza pentru ca deja a fost anuntata prezenta lui Robbie Williams la cel mai mare festival de muzica electronica din lume. Untold 2019: Robbie Williams, piesa de rezistenta de la festival, din acest an Untold se [] .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )