Libnet.ro
UNICEF

23:45

Robert De Niro divorteaza dupa 21 de ani de casnicie

Hotnews Hotnews,
 Robert De Niro divorteaza dupa 21 de ani de casnicie

Actorul american Robert De Niro si sotia sa, actrita si cantareata Grace Hightower, divorteaza dupa 21 de ani de casnicie, au spus surse anonime pentru publicatia People, citata de Mediafax. Robert De Niro, in varsta de 75 de ani, si Grace Hightower, in varsta de 63 de ani, s-au separat de mai mult timp, potrivit The Hollywood Reporter, People si TMZ. com. continuă pe Hotnews

Robert De Niro divorteaza dupa 21 de ani de casnicie

Actorul Robert De Niro 75 de ani) si sotia lui, actrita americana Grace Hightower 63 de ani), au decis sa se desparta dupa un mariaj de mai bine de 20 de ani.

Robert De Niro divorteaza dupa 20 de ani de casnicie

Conform ziarului NY Post, Robert De Niro divorteaza de Grace Hightower, dupa 20 de ani de casnicie. O sursa apropiata celor doi a declarat ca cei doi nu mai locuiesc impreuna. Sursele publicatiei.

Dupa 5 ani de chinuri, ANL ar putea incepe, intr-un final, constructia unui bloc si in Brasov

La mai bine de cinci ani de la anuntarea proiectului ANL de a construi un bloc in Brasov, pe Bulevardul Garii, acesta ar putea fi chiar construit. Agentia a obtinut inca din luna aprilie autorizatia de construire pentru acest imobil proiectat cu 8 etaje si mansarda, iar, saptamana aceasta, a facut si demersurile necesare in vederea deschiderii santierului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )