Libnet.ro
UNICEF

13:31

Cine sunt cel mai bine platiti actori in 2019. Dwayne Johnson, pe primul loc: cat a castigat The Rock in ultimul an

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cel mai bine platiti actori in 2019. Dwayne Johnson, pe primul loc: cat a castigat The Rock in ultimul an

Revista Forbes a intocmit clasamentul celor mai bine platiti actori in anul 2019, in functie de veniturile avute in ultimele 12 luni, mai exact in perioada 1 iunie 2018 si 1 iunie 2019. continuă pe Adevărul

Digi24: Cea mai bogata familie din lume castiga 4 milioane de dolari pe ora. Ce afaceri merg cel mai bine

Cele mai bogate 25 de familii din lume au o avere de 1. 400 de miliarde de dolari, cu un sfert mai mult fata de anul trecut. Potrivit Bloomberg, cea mai bogata familie, Walton, castiga 4 milioane de dolari pe ora.

Cel mai bine vandut joc din lume primeste suport pentru ray tracing in timp real

O actualizare gratuita a jocului le va oferi jucatorilor o experienta vie si clara a lumilor pe care le creeaza, cu umbre si lumini mai realiste si culori vibrante.

Valentin Iordache despre BIAS 2019, cel mai tare show aviatic: Cele mai spectaculoase numere vor avea loc in amurg!

Sunt in toi pregatirile pentru cel mai tare show aviatic din Capitala. Mai sunt doua zile pana la BIAS 2019, iar Pilotii Aeroclubului Roman repeta cele mai dificile exercitii. Aeroportul Baneasa este locul.

Noua optiune pe care Facebook ti-o da ca sa stii mai bine cum te urmareste

Nu e niciun dubiu pentru nimeni ca Facebook colecteaza constant date despre noi, iar aceasta noua optiune te va ajuta sa vezi mai bine ce si cum. E clar ca reteaua sociala stie tot ce faci.

La 49 de ani, Loredana Groza arata mai bine decat la 25! Patratele pe abdomen si operatii de mii de auro

Loredana Groza este o femeie atenta la felul cum arata, data fiind si profesia sa. Astfel, ajunsa la 49 de ani, ai putea spune ca artista arata mai bine decat la 25 de ani. La 49 de ani, Loredana Groza arata mai bine decat la 25 Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste .

Vouchere de vacanta, in mediul privat. Ce prevede cel mai curajos proiect de lege sustinut de Ludovic Orban

Ludovic Orban a anuntat oficial prevederile celui mai curajos proiect de lege. Este vorba despre vouchere de vacanta pentru mediul privat. Ce prevede noul proiect si de ce va avea un impact major? Iata declaratiile presedintelui Partidului National Liberal! Ludovic Orban anunta un nou proiect de lege: vochere de vacanta, in mediul privat Presedintele Partidului .

PE PIATA SPOT Romania - cel mai mare pret din regiune la electricitate

PZU: Pretul maxim al energiei electrice - 333,86 leiMWh Pretul mediu al energiei electrice pe piata bursiera spot, cu livrare ieri, pe piata din Romania a fost de 63,82 euro pe MWh, fiind cel mai mare din regiune, potrivit OPCOM. in moneda nationala, energia cos-ta in medie 301 lei pe MWh, cu un maxim de 440 de lei intre orele 17:00 si 18:00, arata Agerpres.

A uitat de taxe! Un PRIMAR din fieful baronului Oprisan, CEL MAI MARE DATORNIC (VIDEO)

Primarul unei comune din Vrancea, fieful baronului PSD Marian Oprisan, este cel mai mare datornic la bugetul local! Sandu Aur, ediul din Boghesti, este unul dintre cei mai avuti edili din judet, detinator a.

Cel mai bun prieten al criminalului de la Sapoca, marturii surprinzatoare: El nu era asa. Medicii i-au dat ceva prea puternic

Prietenul lui cel mai bun era un barbat de 23 de ani. Acesta stia ca Nicolae mai facea crize de epilepsie si il insotea la lucrari prin sat, ca sa aiba grija de el. Potrivit Libertatea, ll crede ca de.

ADIO, BURLACIE! Dwayne The Rock Johnson S-A CASATORIT! Cine e blondina care i-a luat mintile actorului (FOTO)

Unul din cei mai bine platiti actori de la Hollywood, Dwayne The Rock Johnson, fost wrestler profesionist, s-a casatorit cu iubita sa, cantareata Lauren Hashian, dupa o relatie de 12 ani.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )